reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

jolek zrób nam małosolne:-p Zjadł całego lubisia, dałam mu drugą połowę, bo bałam się ,że mi zejdzie z tej ekscytacji;-) Był obciapany dokumentnie i lizał łapy do końca podrózy.Kolega z września będzie.

a gagacio zdrowy?

reklama
Na temat zdrowia nie napisała mi nic. Tylko tyle,że dodatkową robotę wynalazła, mąż w delegacji od ponad miesiąca i ona sama z domem pracą, budową no i Frankiem więc czasu nie ma na kompa.

Jaipur za małosolne się nie biorę, ale sałateczkę z ogórków mogę podesłać bo wyszły pyszne-bynajmniej te wczorajsze .

Witam się z urlopu
Jest super, pogoda cudna, idę Was poczytać więc będzie edit zaraz:-D
/edit:
Maja w końcu jesteś, tęskniłyśmy mocno, ja też chcę zdjęcia Poli w przyczepce:)
Jaipur udanej bibki, super, że zakupy udane i lubiś smakował ;), Ja mam na nowej działce tam gdzie się pobudowaliśmy kawał ogrodu do zagospodarowania już wiem z kim będę o tym gadać:-). Btw nie chcecie laseczki na bibkę???:-D
Dobrze, ze u Agacio ok:) Pozdrówki od nas.
Co u nas. Chatka błyszczy, wszędzie mam czysto, lubię tak. Poza tym odpoczywamy, spacerujemy. Mamy kilka dodatkowych guzów i siniaków, ale kij z nimi, najważniejsze , że jest fajnie:-D. Jutro wybieramy się nad jeziorko, bo zapowiadają upały, a Marti ma nowy strój którego jeszcze ani razu na sobie nie miała więc mus wykorzystać końcówkę wakacji.

Ostatnia edycja:
Hej ja tez chce małosolne!!! Bo mam chwilowy brak. Ale mam za to uwaga uwaga BIALE MiCHALKi :-p:-p:-p
Ciasta ze sliwkami, ktore upieklam juz nie ma, zjadlo sie :-p
Dobreeee bylo, ale zasmakowalo troche jesienia brrrr

Zaraz wrzuce fotke, jak wyszperam, z przyczepki, ale starą, bo nowych jeszcze nie ma.
Jaipur
przyczepka niestety nie amortyzowana, zadny tam nawet croozer, starszy model nam dziadek wyszperal i podrzucil w tamtym roku. Na krotkie, proste trasy sie nada. Choc nie przejawiam az takiego entuzjazmu jak Tatek Polowy...

No a Agacio nowa twarz miala pokazac i lipa ! :no:
Ale dzielna babka, ogarnia, ja bez roboty ale tez sama znowu za niedlugo zostaje, a Terromiś rządzi! Dzięki za pozdrowienia Jolus!

edit//

Zobacz załącznik 492146Zobacz załącznik 492145

Ostatnia edycja:
Kurcze, ale fajowsko Pola się prezentuje w przyczepce. I chyba zadowolona pannica podczas takiego rowerkowania bo i widoki fajne przecież?

Idę spać, Dobrej nocy laski moje:-)

maja uwielbiam kruche z maxem kruszonki ze śliwkami, to takie było
przyczepa niczego sobie, a jaka poważna rejestracja,no no

ja sernik dopiekę i też lecę spać(jeszcze 30min)
z jagodami i z białą czekoladą zamiast cukru:rofl2:

Ogórki się dogotowują, prasowanie zrobione...zostało się umyć i do wyrka pomykać.

Basiekk udanego pływania jutro:):)

Jaipur ale pyszności pieczesz:)

Maja pięknie się Polcia prezentuje w przyczepce, a ile ma miejsca:):)

miałam tylko podpisac liste.. ale ...
jaipur jutro robię sernik.. z jagodami?? jak tro sie robi :-p tak samo jak np z brzoskwiniami?
nie koloruje Ci cały ser na fioletowo?? moze cyknij fotke i pokaż:-) mam akurat jagody więc moze się skuszę ;-)

maja u nas widziałam ostatnio taka bryczke , ale dziecko było zapiete i spało i całe czerwone od gorąca bo tak duszno mu tam było ,
i wogole słyszałam ze w pl tymi bryczkami nie można jeździć po ulicach... pamietam jak Vi urodziłam to własnie o tym czytałam..

to by było na tyle :-p

reklama
Kamcia ja daję na wierzch, lepszy jest miks z jeżynami, bo kwaśne zaostrzają smak, ale nie dostałam niestety.

Załączniki

• P8190778.jpg
    P8190778.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 46
  • P8190779.jpg
    P8190779.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 42
Do góry