reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Hej laski

Jeszcze dzisiaj i jutro i finito na ten tydzień:blink:.
W domu robię wniosek do US o odliczenie vat budowlanego i mam już dość, siedzenia w f-rach i szukania co się wlicza a co nie, ale fajnie troszkę kasiorki wpadnie. A już kończę, mam faktury z całej naszej budowy więc sporawo.
A dla pocieszenia praca na naszej budowie wre, mam już sufity podwieszane, a jutro przyjeżdżają hydraulicy zakładać grzejniki i piec. Mąż kafelki kładzie w łazienkach i kuchni. W ogóle muszę go pochwalić bo tak fajnie wszystko urządza i mimo tego, że jest chory pracuje ostro. Tylko wieczorami mi zrzędzi , że jest umierający. Ale nic tam wybaczam mu, nawet zmywam naczynia za niego:rofl2:.

Stynka oszczędzaj się kochana:-). Daj znać jak wrażenia po przeczytaniu III części Greya. Choć rewelacji się nie spodziewam.

Futrzaczku fajnie z tym weselem:blink:, u nas w tym roku jedno się zapowiada we wrześniu:blink:.
Alex i jak tam Oliwierek , w jednym czasie z Madzikiem Wam chłopcy pochorowali. Powiedzcie spotkałyście się już na bibkę z chłopcami Waszymi?
Madzik a dla Ciebie mam propozycję:rofl2: tak sobie pomyślałam, że skoro i tak siedzisz z Julkiem w domu to zrobisz specjal for Basiek jakieś ciacho i wyślesz priorytetem :-):-D. Oj zjadłabym coś pysznego. :-D

edit Styna poczytałam o Oliwce i poryczałam się, na pewno postaram się jakoś jej pomóc. Bidulka mała, zdrówka dla niej.

Ostatnia edycja:
Witajcie.Wpadam tylko powiedzieć,że żyję choć marnie :-( Dopadła mnie dziwna grypa.Z objawów mam tylko uczucie zimna,gorączkę,mdłości i bóle mięśni.Najgorsze jest to że w weekend muszę być na zajęciach,bo mam egzaminy....
Z nowości u nas-Remik ma jedną tròjkę a druga w drodze.Wczorajszej nocy byl wiec alarm od 2.00 do 4.00 :-\
A Gabi uczy się chodzić w moich szpilkach,bo w sobotę mają występy choinkowe i dziewczynki mają być gwiazdami telewizyjnymi :p
Szkoda mi tego dzieciaczka stynko :-(
Kamcia no niestety nie mam zdjęć bo ostatnio nie lubię się oglądać więc ich nie robię :p
Milego dnia

Ja tylko się dzis przywitam,
jestem zawalona pilną robotą, więc nie będę na razie zaglądać:-(
a popołudniu ma do mnie przyjechać siostra z przyjaciółką, więc babskie popołudnie się zapowiada :-)
Dobregoo dnia Wszystkim!

Hejka!
Jolek i jak tam laptek działa?
Styna nie przemęczaj sie czasem kobietko przy tej przeprowadzce. Dobrze, ze masz zwolnienie od lekarza troche sobie odetchniesz!
Lepi udanej babskiej bibki!
Basiek niestety nie miałyśmy z Madzikiem jeszcze bibki ale musimy o tym pomyśleć.

Oli czuje sie juz lepiej, dzisiaj temp. w nocy była w okolicach 38, a tera ma już tylko stan podgorączkowy. Za to mnie chyba coś bierze, bo gardło mnie trochę drapie i czuje takie ogólne osłabienie.

Ja witam tylko szybciorem mam gorszy dzień. Nie mogłam sie z łóżka zwlec tak ciśnienie mam niskie. Pochwalę się tylko że Nadia ma nową górną 3.
Zdrówka wszystkim

Witam sie a moze dzien dobry :))
cos spania nie mam .... nie moje lozko :p

A wiec jestesmy na miejscu :)) lot byl calkiem spoko, Polusia super, generalnie bezproblemowo, dzieciaczkow bylo sporo, za nami blond Igorek < Jolus :) > siedzial ciut straszy :p z siostra wiec bylo wesolo. Polka tak dobrze sie czula i bawila w pewnym momencie, ze jak mnie zlapala za wlosy to uuuuuuuuuuuuuuu.......
Dzisiaj spedzila prawie caly dzien z babcia i ani razu o MAME nie zapytala ;O ;)

Troszke poczytalam, ale nie wszystko:zawstydzona/y:dalam rade.. zycze duuuzo zdrowka Olusiowi i Julisiowi bo widze, ze chlopcy znow chorzy.. :/ Zdrowiejcie!
Usmialam sie z naszej Nadii aparatki kochanej znowu :-D Styna - cierpliwosci i duuuzo snu, fajnie, ze zwolnienie masz ;)
Bubbles ja chce muffinki!!!!! chodza za mna caly dzien, a moze nawet tydzien.. a tu w nocy mnie czestujesz.. i jak ja zasne teraz to juz nie wiem...;-) fajnie, ze jestes :***
Lepi ciesze sie, ze masz tak fajowe towarzystwo :)))
Basienko :* ;)

...chyba pora spac ...

Ostatnia edycja:
reklama
:szok::szok::szok::szok::szok: I co ja dziś pierwsza :szok::szok::szok::szok::szok:
Witam się przed przerwą. Czekam na moich gości, mają być około 14tej:) Pogoda kiepska to i droga kiepska. Miały przyjechać wczoraj późnym wieczorem ale jakiś wypadek był niedaleko nich i już się nie ruszyły.
U nas dalej nieprzespane noce nie wiem co jest.Widzę,że nawet w dzień Igi ma problemy z zaśnięciem i śpi niecałą godzinę.

Basiekk super,że robota w domku wre. Twój mąż dumny będzie że sam tyle rzeczy w nim zrobił. Masz rację trzeba go chwalić.
Moja siostra jest od wczoraj szczęśliwą posiadaczką trzeciej części Greya,ach te podekscytowanie w jej głosie:) Już gdzieś streszczenie czytała i mówiła że dzieci z tego będą :-D

A propo dzieci to wczoraj siostra mojego szwagra urodziła córeczkę, zrobiła sobie prezent na urodziny :happy2: Może jak będę u siostry za tydzień to uda nam się odwiedzić malutką:)

Lepi i jak tam damskie popołudnie minęło?:)

Styna lapek jak na razie działa więc proszę mi tu nie krakać. Zastanawim się nad wzięciem netbooka z internetem w T- mobile bo i tak mój lapek już mieli od jakiegoś czasu strasznie:/

Maja super że cało dotarłyście na miejsce:) Ja w samolocie z Igim?? Nic nie pamiętam :-D
Korzystaj kochana że ma kto Ci się Polą zacząć i wypoczywaj:)

Alex super,że z Olinkiem już lepiej. No tak jak wszyscy to wszyscy, teraz i Ciebie choróbsko dopadło:( Tak tak komp jak na razie działa.

Persefona gratuluję Remikowi kolejnego ząbka.Trzymam kciuki za egzamin i życzę zdrówka:)

Styna Nadii też gratuluję ząbka, może się teraz trochę uspokoi :)

Ostatnia edycja:
Do góry