reklama

Maj 2012

reklama
suse - kciuki zaciśnięte, ależ masz parcie..:szok::-)
As - fajnie, że zaglądasz:tak:
paulinka88 - poczekamy, zobaczymy;-)
Pieszczoszka - trzymajcie się dzielnie, środa tuż, tuż.. &&&

U mnie cisza, plecy mi tylko odmawiają posłuszeństwa. Lecę po młodą do klubu. Mam nadzieję, że wróci wybawiona, zje i pójdzie w kimę, a sama tez się chętnie położę;-)

Pieszczoszka - &&& wszystko będzie dobrze, kobito - jesteś już po, czego naprawdę Ci zazdroszczę, bo ja powoli łapię stresa :-D

Suse - nooo, oby dzisiaj się udało :-D

Chciałabym, żeby pogoda się wreszcie poprawiła... :-(:-(

No to juz niedługo pieszczoszka bedzie mogła sie cieszyc swoja malutka w domku :tak: super !

suse
to ja trzymam mocno kciuki zeby cie juz zatrzymali i sie jakos ta akcja porodowa rozkrecila :-) dopinguje cie z calych sil :-)

sama ide zaraz kuknac kiedy to moja mama mnie urodziła.... ale musze sie dopytac szczegołów bo wiem ze ja bylam przez cc a nie wiem czy planowane na dana date czy czekali az sie rozkreci:confused2:

ja bylam urodzona rowno w terminie, 13 w piatek:P z waga 3200, w ostatniej chwili mnie uratowali i zrobili cc bo sie dusilam bo przez miednice nie moglam sie przecisnac ale lekarze uwazali ze jest ok... a ta waga 3200 to jakas mala czy normalna? bo sie zastanawiam ze lekarz powiedzial ze pamela po mnie ma mala wage i tak mysle wlasnie :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry