Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
suse - kciuki zaciśnięte, ależ masz parcie..:-)
As - fajnie, że zaglądasz
paulinka88 - poczekamy, zobaczymy;-)
Pieszczoszka - trzymajcie się dzielnie, środa tuż, tuż.. &&&
U mnie cisza, plecy mi tylko odmawiają posłuszeństwa. Lecę po młodą do klubu. Mam nadzieję, że wróci wybawiona, zje i pójdzie w kimę, a sama tez się chętnie położę;-)
No to juz niedługo pieszczoszka bedzie mogła sie cieszyc swoja malutka w domku super !
suse to ja trzymam mocno kciuki zeby cie juz zatrzymali i sie jakos ta akcja porodowa rozkrecila :-) dopinguje cie z calych sil :-)
sama ide zaraz kuknac kiedy to moja mama mnie urodziła.... ale musze sie dopytac szczegołów bo wiem ze ja bylam przez cc a nie wiem czy planowane na dana date czy czekali az sie rozkreci
ja bylam urodzona rowno w terminie, 13 w piatek z waga 3200, w ostatniej chwili mnie uratowali i zrobili cc bo sie dusilam bo przez miednice nie moglam sie przecisnac ale lekarze uwazali ze jest ok... a ta waga 3200 to jakas mala czy normalna? bo sie zastanawiam ze lekarz powiedzial ze pamela po mnie ma mala wage i tak mysle wlasnie