reklama

Maj 2012

reklama
As gratuluję Tobie i małej królewnie:)Jesteście bardzo dzielne:) Pozostaje teraz tylko życzyć szybkiego i łatwego dla was obu rozwiązania, chociaż może też nie w najblizszym czasie:) Może jeszcze tak ze 2 tyg:)

As ale ten czas szybko zleciał. Bardzo się cieszę, że dotrwałyście w dwupaku.

Ja właśnie wróciłam do domu z dzieciowych zakupów i uwaga- brakuje mi już tylko torby do wózka, mydełka i oliwki. Dzisiaj zakupiliśmy łóżeczko, materac, wanienkę i przewijak. Jak urządzę kącik Małej to się pochwalę, bo wszystko pojechało do mieszkania a ja jeszcze do jutra u rodziców mieszkam. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że remont się nie przeciągnie bo już właściwie zostały tylko okna i podłogi do pomycia.

A teraz się rozpadało i powietrze się super zrobiło. Pierwsza wiosenna burza :)

witajus dziolczyneczki :-) Przerwa od internetu byla krotka ale za to owocna - sporo podzialalismy z m w domu :happy: Widze, ze Wy tez nie proznowalyscie :-D Mamy w sumie 4 forumowe baranki :-)

As - gratuluje :-) Wiem, jakie to uczucie, bo ja sama zagrozona przedwczesna akcja, odliczylam juz godziny do odpowiedniego tygodnia. Obyscie dotrwaly do wymarzonego terminu :-)

Fiore i pieszczoszka - super, ze Wasze dzieciaczki juz z Wami w domu :-):-):-)

Carmella - ekstra, ze Marcel nauczyl sie przysysac do cyca :-)

Suse - gratuluje :-). I mam pytanko - czy po PDA moglas normalnie wstac, czy nie wolno Ci bylo podnosic glowy przez 24h? Nasluchalam sie roznych opowiesci i sama nie wiem, w co wierzyc ;-)

Calego watku chyba nie nadrobie, bo i roboty w chacie tez mam sporo ale postaram sie byc na biezaco. Juz sie nie boje opisow porodow itp spraw :-)

Witajcie
As super, wytrzymaj jeszcze troszkę :)
Wybraliśmy się dziś z mężem do Portu, bo chciał sobie podejrzeć Franciszka na darmowym usg i jestem bardzo zadowolona, że pojechaliśmy. Byliśmy tam moze z pół godziny a pani prowadząca wytypowała nas do konkursu i mąż zajął 2miejsce w konkursie malowania brzuszka ;-)i wygrał dla nas książkę. Ale było śmiechu przy tym;-) ;-)

Stokrotka gratuluję konkursu. A udało wam się podejrzeć synka? Ja się wybrałam do Portu ale skończyło się na szybkiej wizycie w Ikei i zakupie materacyka. Na więcej nie miałam siły :)

Katasza udało się. Rano o 10 pojechaliśmy się tylko zapisać, wróciliśmy do domu na śniadanko i potem pojechaliśmy drugi raz na wyznaczoną godzinę. Franciszek wazy już 3060g według usg i ma takie fajne pucołowate policzki :) Usg 4d robią do 32tyg a powyzej juz 2d, ale i tak fajnie było go podejrzeć i upewnic się że leży główką w dół :)

Kugela po PDA mozesz nawet chodzic...ja mialam tylko takie dziwne uczucie jakby mi skora lekko odretwiala na brzuchu i nogach.Moze to jest uzaleznione dawka ktora dostajesz...Ja dostalam niepelna strzykawke bo im zalezalo aby skorcze nadal byly ale nie takie cholery jak po pdrzebiciu pecherza.

Witajcie kochane...
Dziś najpiękniejszy dzień w moim życiu
DZIŚ WŁAŚNIE KAROLCIA OSIĄGNĘŁA MAGICZNE 36 TYGODNI !!!!!!!!!!!!!!!
super gratuluję!!!
A wdawalo sie to takie odległe i malo realne :-) nie zdziwie się jak ty jesczez przenosisz kobieto :tak:

Mi ponoc dzisiaj brzuch mocno w dół zjechał. Ja tego nie widzę ale A. i 2 sąsiadki zrobili wielkie oczy i od razu pokrzykiwali, ze tak mocno zjechał w dół :eek: (oczywiscie nie jednoczesnie, tylko A. z rana a one potem na ulicy) no ok moze i zjechal. Sąsiadki zaraz krzyczały - leż, nie ruszaj sie, nie podskakuj :eek: no jasne bo ja cala ciąże nic nie robie tylko podskakuje. Ehhh. Alez mnie ludzie zaczynaja wpieniac :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry