reklama

Maj 2012

reklama
Martusia tez pomyslalam ze martaik juz po:sorry:ciekawe...
U nas dzis mega cieplo, chlopcy od rana na rowerze:confused2:wpadli na frytki i znow pojechali, a ja siedze:baffled:Swoja droga brzuch mam juz na kolanach:eek:oby do wtorku, bedzie badanie i USG ile to moje szczescie wazy w koncu:tak:i obawiam sie ze gin mnie rozwiaze przed majowka:sorry:jak ten brzuchol zobaczy nisko, dodatkowo jakies uplawy bialawe, galaretowate - tez mam nadzieje ze to nie czop:no:
Dzis dzien pod tytulem pranie, zmiana poscieli itd - ale ja tylko do wskazowek bede, obiad zjedli na jutro mam kotlety wiec luzik, ide na lody:-D

Witam,
pospałam prawie do 10:00, bo w nocy mieliśmy akcję z Lenką - brzusio ją bolał i bidula się męczyła strasznie, więc jej smectę podałam i na zmianę z M. nosiłam aż usnęła między nami:happy:
Przed chwilą wróciliśmy z zakupów i biorę się za obiad, a po obiadku ogarnę, co u Was;-)
Miłego weekendu!

a ja po kłótni.. i o co? że źle robię sos, nie że niedobry, ale źle go robię i już. z takiej głupoty wyszły wrzaski i teraz cisza:/ królewicz wstał do góry pupką (po nocy). tak, więc sobotę spędzam przed komputerem na zmianę z łóżkiem..

Witam!
FIORE, PIESZCZOSZKA, super, że macie swoje maluchy w domku!
SUSE, jeszcze raz gratulacje!
Dla potrzebujących &&&&

Ja już po wizycie mojej świadkowej, fajnie się tak spotkać :-D
Dziś od rana na nogach, najpierw śniadanie, później obiad i nogi spuchnięte, no ale cóż. R. też coś mi na nerwy działa swoimi popisami, ale staram się nie zwracać uwagi.
Od wczoraj u nas burzowo, więc mam nadzieję, że może coś się zacznie. Mała trochę jakby mniej ruchliwa od paru dni. Już bym bardzo chciała, żeby była z nami, ale z drugiej strony nie chcę nic przyspieszać, za bardzo się wysilać nie mogę, a R. raczej się nie skusi na seks. Skurcze mam dość silne i tym się pocieszam, że to jakiś zwiastun. No i te burze :-D
Później mam teściów na wizytacji:eek: jakoś dziś nie mam ochoty na ich wizytę, ale jakoś przeżyję.
Miłego sobotniego popołudnia majówki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry