Katasza
Fanka BB :)
Witam niedzielnie.
Wczoraj zasnęłam oglądając film i albo on mnie tak mocno uśpił, albo to efekt wczorajszej wiosennej burzy ale przespałam noc z jedną pobudką
Dawno się to nie zdarzyło. Za to od samego rana pogoda się śliczna robi za oknem więc humor dopisuje.
Pisałyście o oglądaniu piłki- u nas jest tak, że robimy to razem
Obydwoje kibicujemy jednej z łódzkich drużyn, przed ciążą chodziliśmy razem na mecze no i generalnie w domu mecze też razem oglądamy. Piłkę lubiłam zawsze więc nie było u nas z tym problemu.
Fiore- bardzo cieszą mnie dobre wieści od Ciebie. kciuki dalej zaciskam, choć myślę, że twój synek ma duszę wojownika i świetnie sobie poradzi.
Martaik, As za was i wasze maluszki też kciuki zaciskam.
U mnie przedporodowa cisza- skurczy brak, czasami bezboleśnie twardnieje macica ale to efekt w dużej mierze wypchniętej pupy Małej. No i brzuch jeszcze mega wysoko- siedzenie nie jest moją ulubioną pozycją
Miłego dzionka majóweczki
Wczoraj zasnęłam oglądając film i albo on mnie tak mocno uśpił, albo to efekt wczorajszej wiosennej burzy ale przespałam noc z jedną pobudką
Pisałyście o oglądaniu piłki- u nas jest tak, że robimy to razem
Fiore- bardzo cieszą mnie dobre wieści od Ciebie. kciuki dalej zaciskam, choć myślę, że twój synek ma duszę wojownika i świetnie sobie poradzi.
Martaik, As za was i wasze maluszki też kciuki zaciskam.
U mnie przedporodowa cisza- skurczy brak, czasami bezboleśnie twardnieje macica ale to efekt w dużej mierze wypchniętej pupy Małej. No i brzuch jeszcze mega wysoko- siedzenie nie jest moją ulubioną pozycją
Miłego dzionka majóweczki
boje sie ze pozniej dzieci bedzie tak traktowac, starsze jest fajne i ok a malego nie zauwazy:-(najgorsze sa teorie ktore bedzie nakladac do glowy starszemu, bo juz mi powiedzial kiedys ze jak maly zaplacze to on sie wyprowadza z domu do dziadkow
najwyzej dostanie zakaz widywania obu

ale wystarczyla 1 wizyta i sie wykazali