reklama

Maj 2012

tak samo pomyslalam ze skoro w macicy niby mial te infekcje i sie wyleczyla czy cos(ze stresu nie pamietam) to lepiej ze wczesniej sie urodzil bo wtedy teraz moga go wyleczyc prawda?

edit: dobrze ze wypuscili mnie ze szpitala bo jakbym miala tam lezec te 5 dni to by mi psychika kompletnie siadla... a tak przyjade do niego wypoczeta i usmiechnieta i jemu tez bedzie lepiej.. swoje mleko mu przywioze moze go nim nakarmia....

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Jak to jest z rejestracją dziecka? Wiadomo, w ciągu 14 dni trzeba zgłosić dziecko w urzędzie. Ale gdzie? Tam gdzie rodzę, czy tam gdzie dziecko będzie zameldowane? Gdzie odebrać akt urodzenia, a raczej jego odpis???

Carmella bedzie dobrze, kciuki zacisniete, juz niedlugo maly bedzie w domku:tak:Annte tam gdzie rodzisz, pamietam bo ja tez bylam z mezem przy wydaniu aktu urodzenia, w tym urzedzie pod ktory podlega szpital w ktorym rodzisz:tak:zreszta wszystko mowili w szpitalu po porodzie czy przy wypisie juz nie pamietam dokladnie.

pogooglowałam trochę i to wszystko jest wyleczalne. trochę się uspokoilam. dziekuje wam za wsparcie, jestescie kochane. jutro nasz synek zobaczy nas usmiechnietych i od razu mu sie polepszy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry