KAris78 ja mam zamiar karmić tak do 4 mies. ale jak z tym będzie nie wiem.. mała ostatnio woli pić odciągnięte mleko z butelki niz bezpośrednio z cyca.. pewnie przez ten zabieg przycinania tej żyłki pod języczkiem.Wiadomo z butli łatwiej jej ciągnąc...
Dzis byłam w przychodni zgłosic mała i zaniesc taki papierek do szpitala w którym sie urodziła. Do urzędu niestety juz sie nie wybrałam.Czeka mnie to jutro..
Byłam z małą w sklepie z ubrankami dla dzieci bo doszłam do wniosku,ze mało ma ubranek typowych na wyjscie . Kupiliśmy jej jeden fajny dresik

( spoją droga romiar 56 na niej jest dosc luzny i sporo miejsca jeszcze ma a wydawalo mi sie wszystko to takie jakies male)
Mała jeszcze dzis kupci nie robiła hm.. mam nadzieje,że ja zrobi i ,że brzusio ja nie boli.Dałam jej herbatki rumiankowej moze cos zdziała...
Aimee anemia raczej nie.. jak biore te leki co mi przepisali na pogotowiu to jest w porzadku.Moge normalnie funkcjonować chociaz jakoś senna jestem ale pewnie przez to,że czujnie śpie bo boje się,że mała sie obudzi w nocy a ja jej nie usłysze heh
suse fajnie,ze tak szybo bedziesz juz w domku