natalka1704
Fanka BB :)
tak jak patina pisze moze je wyciszyc albo rozkrecic , spróbowac moznagorąca kąpiel przyspiesza poród?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak jak patina pisze moze je wyciszyc albo rozkrecic , spróbowac moznagorąca kąpiel przyspiesza poród?

ja sie chyba zdecyduje na plasterki, tez juz wiecej nie planuje dzieci chyba ze na stare lata haha a jak nie to trzecie jak juz by sie zdarzylo to raczej bedzie wpadkahej Kobietki, ja mam pytanie dotyczace antykoncepcji,czy myslałyscie o tym??? co myslicie o wkładce mirena??? pozdrawiam
300 zl miesiecznie to bardzo tanio, pewnie poslij małą zawsze to jeszcze lepiej bedzie sie rozwijac wsrod dzieciaczkow - ale i pewnie bedzie chorowacOj Katasza skąd ja to znam, chyba wszystkie Wojtki takie są. U nas gdybym ja W do pracy nie budziła to codziennie by się spóźniał. Wkurza mnie to bo w tym tygodniu chodzi do pracy na 14-22, przyjeżdza i siedzi do 1 -2 przed kompem a teraz jeszcze śpi. Jak wstanie to będzie marudził, że zamiast odpoczywać to latam, no ale ktoś musi Mateusza zawieź do przedszkola, posprzątać, ugotować itd. W ogóle mam ostatnio nerwa na niego, niczym się nie przejmuje i tylko twierdz,że ja szukam problemów.
Carmella - super, że Marcelkowi lepiej i &&& za piatkowe wyjście do domku
Suse - śliczna księżniczka
Mysio - żeby wszystkie problemy się rozwiązały i zdrówka dla Mamy.
Ja dziś z ciekawości zadzwoniłam do jedynego państwowego żłobka w naszym mieście, bo chyba od stycznia będę musiała posłać Olę, więc Pani kazała mi przyjść we wrześniu, koszt ok. 300zł miesięcznie. Koleżanka miła tam synka i była bardzo zadowolona chociaż nie wiem czy serce mi nie pęknie jak będę musiała ją zostawić.
Miłego dnia i oby słonko szybko wróciło![]()
.
masakra. No i co ??? I pojechalismy,a tu na ktg -skurcze były- ale rozwarcie na 1 .... A ja tu ze boli,ze ała...hehe... 
ale i tak pojechalismy. W szpitalu stwierdzili ze skoro juz przyjechlm a jest juz 6 dni po terminie to wywolujemy i tk od pierwszych kropli oxy do konca jeszcze 7 godzin.
no ciekawe, na pewno blyskawiczzna kcja bylaby mile widziana :-)
Cały czas mam nadzieję, że może do piątku się uda...