• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

anetka - zrób jak dziewczyny radzą - ciepła kąpiel. jak po przejdzie to raczej przepowiadające, choć mi się wydłużyły po kąpieli.. weź ze sobą kartkę i zapisuj nadal:) trzymam &&&!

reklama
bo z tymi wodami chodzi wlasnie o to ze dziecko nie jest juz niczym chronione i dlatego kaza jechac odrazu na ip ale wlasnie moja mama mi pow ze to wcale nie tak fajnie bo jej tez za 1 razem wody odeszly i sie długo meczyla:dry: bardzo długo ....:dry: wiadomo ze nie ma odrazu co jechac w biegu tylko tez sie dopakowac moze szybka kapiel i wtedy ... moja mama byla w ogole super odeszly jej te wody a ona sobie jeszcze poszla spacerkiem do budki telefonicznej, zadzwonila do ciotki i pow ze moze na lody sie jeszcze wybiora :-D co to człowiek w nerwach nie robi :-D

No co ja poradzę na to, że chodzę spać i budzę się z kurami :-D Jak budzik zadzwoni o 6 to ja już nie zasnę. I nie ważne o której pójdę spać- tak już mam. Natomiast W. to nocny marek, a spać może do południa albo lepiej. Pojęcia nie mam jak on zdążał do pracy jak nie mieszkaliśmy razem :-) Bo od pierwszego dzwonienia budzika mija średnio pół godziny do momentu kiedy wstanie z łóżka. A ja już jestem wtedy zupełnie rozbudzona i gotowa do życia.

Oj Katasza skąd ja to znam, chyba wszystkie Wojtki takie są. U nas gdybym ja W do pracy nie budziła to codziennie by się spóźniał. Wkurza mnie to bo w tym tygodniu chodzi do pracy na 14-22, przyjeżdza i siedzi do 1 -2 przed kompem a teraz jeszcze śpi. Jak wstanie to będzie marudził, że zamiast odpoczywać to latam, no ale ktoś musi Mateusza zawieź do przedszkola, posprzątać, ugotować itd. W ogóle mam ostatnio nerwa na niego, niczym się nie przejmuje i tylko twierdz,że ja szukam problemów.

Carmella - super, że Marcelkowi lepiej i &&& za piatkowe wyjście do domku:)
Suse - śliczna księżniczka:)
Mysio - żeby wszystkie problemy się rozwiązały i zdrówka dla Mamy.

Ja dziś z ciekawości zadzwoniłam do jedynego państwowego żłobka w naszym mieście, bo chyba od stycznia będę musiała posłać Olę, więc Pani kazała mi przyjść we wrześniu, koszt ok. 300zł miesięcznie. Koleżanka miła tam synka i była bardzo zadowolona chociaż nie wiem czy serce mi nie pęknie jak będę musiała ją zostawić.

Miłego dnia i oby słonko szybko wróciło:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry