• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
witam sie i ja. Cały dzien was podczytywałam ale jakos brak weny na pisanie dzisiaj. Pogoda fatalna to i samopoczucie do doooopy :sorry2: Teraz troche słoneczko zaczyna wychodzic ale nadal chłodno jest.
Wikasik sto lat, ekspresowego porodu:-)​
Katasza dzieki za link do doz, zaraz sprobuje sie zarejestrowac, rzeczywiscie promocja na te pampki, ja tez kupiłam jedna paczke własnie tych premium care w innej aptece i placilam 45zl a tutaj jakby nie było to 40zl. Mam nadzieje ze młodej nie uczula

Narobiłyscie mi apetyt ta mizeria z checia bym wszamala, ale chyba zrobie na piatek z ziemniakami i jajo sadzone do tego:-) albo pyry z gzikiem hmmmm uwielbiam
Ollena a gdzie twoj suwaczek? miałas chyba cały czas a teraz co:-)​

Wiolka - zazdraszczam mizerii i ziemniaczków - mniaaam - po porodzie mizeria z jogurtem będzie często, ale ziemniaczki juz nie;) Ja dziś zrobiłam delikatny obiadek - fasolka po bretońsku - hehe - na specjalne życzenie mojego L, zrobiłam cały gar i mu pomrożę, będzie miał na jakiś czas:)

Pogoda miała być paskudna, całą noc i rano padało a teraz słońce i gorąco - jak lato - aż szkoda, że ja jeszcze 2w1 bo bym na spacer z wózkiem poleciała, a tak samej mi sie nie chce a poza tym po 100 metrach sapie jak nosorożec a kręgosłup łamie mi się w 5 miejscach. Ja chcę taką pogodę na maj:)

Wikasik - wszystkiego dobrego, szczęścia i radości z macierzyństwa - wiem, że to Twoje wielkie marzenie!

ja tez uwielbiam fasolke po bretonsku w wykonaniu mojego taty, jest pyszna. Ale dobr anie gadajmy o jedzeniu bo coraz bardziej głodna sie robie :-D i zaczynam wymyslac co na kolacje

musze Wam sie dziewczyny pochwalić że mój mąż zrobił mi dziś przepyszne pierogi...SAM je wykonał i byłam bardzo mile zaskoczona:P To chyba nagroda za ostatnie dni bóli brzucha...:) Wklejam fotkejako dowód:D:-):-D DSC00742.jpgPozdrawiam wszystkie majóweczki bardzo cieplutko~!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry