natalka1704
Fanka BB :)
suse moze spróbuj z inna butelka bo avent owszem dobry ( sama mam i maly mimo ze karmie piersia z niej tez pije ) to ma twardy smoczek i niektore maluszki moga miec klopot z ciagnieciem moze jej za ciezko idzie , wiem ze lovi maja bardzo miekkie . kazdemu dziecku inny smoczek przypasuje
a co do kupki to nie pomoge bo moj caly czas na cycu wiec na mm sie tez nie znam
no i sa rozne dzieciaczki jedne tylko cyc , butelka blee , drugie na odwrót jak raz butle sprobuja to cyc bleee i sa takie jak moj ze mu obojetne byle mleko lecialo
ale próbuj dalej bo moze za kolejnym razem wezmie i pociagnie z butli
w sumie to nie wiem czy dobrze trafilam z tym smoczkiem bo przeciez napisałas ze mala w ogole nie zaciagnela go ...wiesz to dla niej nowosc ... nic nie pozostaje jak próbowac caly czas....a moze sprobuj wpierw ze swoim mlekiem jak poczuje smak to moze pociagnie co ???
a co do kupki to nie pomoge bo moj caly czas na cycu wiec na mm sie tez nie znam
no i sa rozne dzieciaczki jedne tylko cyc , butelka blee , drugie na odwrót jak raz butle sprobuja to cyc bleee i sa takie jak moj ze mu obojetne byle mleko lecialo

ale próbuj dalej bo moze za kolejnym razem wezmie i pociagnie z butli

w sumie to nie wiem czy dobrze trafilam z tym smoczkiem bo przeciez napisałas ze mala w ogole nie zaciagnela go ...wiesz to dla niej nowosc ... nic nie pozostaje jak próbowac caly czas....a moze sprobuj wpierw ze swoim mlekiem jak poczuje smak to moze pociagnie co ???
Ostatnia edycja:
) a jak jakas "grubsza frustracja" to nie ma jak u mamy
) chce ogladac dzis w nocy: "Obsesja karmienia piersia." Podaje linka jesli ktoras chce obejrzec w oryginale (po angielsku) - przyda sie zwl. tym z nas, ktore mieszkaja za granica, bo nam nie chodzi link TVN, gdzie ten film jest po polsku. Mnie sie fajnie ogladalo :-) Polecam tez artykul o karmieniu piersia w Mongolii, ktory zamiescilam w watku o ciekawych linkach - super mi sie go czytalo, wiec polecam z czystym sumieniem
Mleko-pieluszka-strzelanie usmiechem-smiech w glos bo mama polaskotala i przysypia.V obudzila sie,poprosila o mleko,wypila i tez lula.Z jej milosci bede miala ktoregos dnia oko spuchniete,z taka werwa mi rece na szyje zarzucila,by dac buziaka,ze z piesci po twarzy dostalam ;-)
wiec troche nam zeszlo zanim znowu nynał bylo grubo po 4 ale wzielam go do siebie przytkalam smokiem i zaszalelismy az do 7.20 :-) 
i to rano przed karmieniem i wieczorem po kąpieli! a że mój Tomek tego nie znosi to same rozumiecie, chyba zainwestuje w aspirator ten do odkurzacza hehe. W sumie rzeczywiście lepiej czyścic często i nie dopuścić do jakichś nadkażeń i innych dziadostw.