azula
Fanka BB :)
Wikasik wracaj do zdrowia i gratki dla Bobusia:-).Flaurka jak pisałam ja lubię kwiaty drzewa krzewy trawę mogą być ogórki i fasolka w folii i jak najmniej roboty .W ogródku lubię wypoczywać.Fajna sprawa oczko wodne .Ja lubie byliny bo to inwestycja na kilka lat i kwiaty w doniczkach np u was na ganeczku przed altaną(pewnie te kupne sa bardzo gustowne) Jakaś winorośl dająca i winogrona na swojskie winko i cień latem.Kawałek działki pozostaw w głębokim cieniu bo bez drzew to się usmażysz latem i masę wody dodatkowo zużyjesz na nawadnianie.Co prawda jest to lekko uciążliwe pod względem grabienia liści ale można zamiast drzew owocowych posadzić tuje (też trochę opadają ale mniej).Najważniejsze abyś na działce wypoczywała:-)Są miłośnicy warzyw ,kwiatów wielkiego ZEN i każdy zadbany ogród jest uroczy.Pamietaj jak w reklamie "Ty tu urządzisz"
Amnte wiem co czujesz to takie smutne.W kąpieli Amelka czasem buźkę do sutka przytknie ale ssać nie chce (już dośc długo jak nie cycujemy) Ona doskonale wie ,że kiedyś piła
.Dziecko chyba wie kiedy już gotowe do osdstawki ,a te uparciuszki też w końcu trzeba odstawić (czasem "boleśnie")
Amnte wiem co czujesz to takie smutne.W kąpieli Amelka czasem buźkę do sutka przytknie ale ssać nie chce (już dośc długo jak nie cycujemy) Ona doskonale wie ,że kiedyś piła
.Dziecko chyba wie kiedy już gotowe do osdstawki ,a te uparciuszki też w końcu trzeba odstawić (czasem "boleśnie")
Nic nie pomaga! No całe życie dietować? Średnio się da... Ostatnimi czasy przesuszyła mi się też mocno skóra, ciągle zmęczona chodzę, więc możliwe, że tarczyca nie domaga... Masakra.
w koncu czujemy sie ciut lepiej.S wrocil dzis do pracy,dzieciaki juz ok,a ja jeszcze ciut slaba,ale juz lepiej.Dostalam skierowanie na badania krwi,w tym na moja cudowna anemie i marker nowotworu(musze skontrolowac,bo termin mi uplynal),dostalam tez skierowanie na usg "spraw kobiecych"(w spr.tego "czegos" na jajniku) i mammografie-tez tylko sprawdzenie.
.Noc marna z powodu zabaw dziewczynki