reklama

Maj 2012

Pieszczoszka wiem,ze sie martwisz,ale juz pisalam ze nie masz czym.Przeciez dopiero zaczelas czuc dziecko.Badz spokojna,bo jeszcze bardziej sobie zaszkodzisz tymi nerwami niz czym innym.Bedzie dobrze,bo inaczej byc nie musi.Wypij sobie rumianek i skup sie na czyms innym niz na tej sprawie.
Moj Leo,dzis tez jakis niemrawy.Wypilam slodkie,az mnie zamroczylo-za slodkie-polozylam sie a on nic.Dopiero jak reke przylozylam i powiedzialam "maly zboju spisz teraz,a matke nad ranem budzisz?daj mi przynajmniej jednego kopniaka!"...doczekalam sie po dluzszej chwili.

reklama
przełożyłam wizytę u gin ze stycznia na 27 grudnia.. bo nie moge tak długo czekać w takiej nie pewności tym bardziej,ze ruchy dziecka ucichły i nawet specjalnie jem słodycze i leżę na lewym boku żeby coś poczuć no ale dalej cisza...poza tym od wczoraj zaczęło mnie bolec podbrzusze ehhh jak ja się martwię:-(

Ty to pieszczoszka naprawde panikara jestes. ja wogole nie czuje nic, a zaczal sie 19 tydzien. i bole tez mam. a do tego to przeziebienie i ta wstrtna opryszczka...
ale wiecie co, ja to jestem zadania "co ma byc to bedzie". jest tam cos gdzies dla nas zapisane i tak ma byc... oczywiscie ze sie martwie i nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby cos poszlo nie tak, ale... co ma byc to bedzie... a wierze w to, ze bedzie dobrze... dla nas wszystkich

Majowki,mam takie pytanie a moze bysmy zalozyli nasza prywatna galerie,zeby i pozniej byla dla naszych juz narodzonych dzieciaczkow?Co Wy na to?Tylko galerie zdjec i tylko dla osob,ktore sa i sie odzywaja i oczywiscie maja mozliwosc wklejenia zdjecia,a nie tylko obejrzenia.Co Wy na to?
Moze ktoras z Was chcialaby sie tym zajac?

Witam się i ja :)
U nas biało-przez noc napadło trochę śniego ale niestety jest plusowa temp więc niebawem będzie pewnie jedna wielka chlapa.
Ja mam ambitny plan,że dziś zaczynam generalne świąteczne porządki-codziennie po jednym pomieszczeniu będę ogarniać,tylko jak na razie siły i chęci brak :baffled:

Ja mam juz chyba wszysto na swieta sprzatniete:tak:Jeszcze G umyje okna,a Sebe zagonie do umycia kabiny:-D Ja jeszcze musze umyc zylandor w kuchni ale najpierw G musi go odkrecic:tak:
fiore jestem za takim zamknietym:tak: Moze As by sie tym zajela jako moderator jesli oczywiscie bedzie chciala:tak:
Pieszczoszka nie denerwuj sie poczekasz troche, a pod koniec ciazy bedziesz miala dosc tych koniakow:tak: Ja czuje ruchy juz codzienie ale kilka tygodni to byly sporadyczne,wiec cierpliwosci:tak:
Dzis przepisalam sie do innej przychodni ogolnej,a tam przyjmuje dobry ginekolog(myslalam ze tylko prywatnie on przyjmuje:tak:) i chyba sie jednak do niego przepisze:tak: To dopiero od stycznia bo wtedy dopiero terminy. Na razie bede chodzic do tego co zaczelam chodzic:tak:

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka,bo nie kazdemu moze sie podobac wklejenie buzki dzieciaczka w internecie.Poza tym moglybysmy sie sobie pokazac,bez ujawniania sie calemu swiatu.Przynajmniej ja tak mysle.

reklama
hejka :)
ja juz przyprowadziłam Xav do domu z przedszkola bo dzisiaj wczesniej konczyli i teraz ma wolne aż do 3 stycznia, ehh nie wiem jak ja to wytrzymam heheh
ja jeszcze za porządki się nie wziełam, pewnie wszystko zostawię na ostatnią chwile jak zawsze, zresztą nigdzie ni idziemy na święta więc będziemy sami w domku więc kurze powycieram, odkurza i tyle :)

pieszczoszka nie ma się co martwić co ma być to będzie - ja teraz właśnie tak podchodzę do ciąży, gdybym miała wkółko się zamartwiać to chyba bym w wariatkowie wylądowała, pewnie zastanawiam się jak nie czuję dziecka czy żyje czy nie ale jak by nie było trzeba żyć dalej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry