fiore
Fanka BB :)
Drogie Majowki,
zeby nie bylo ze jestem wszechmogaca na zalozonej grupie-galerii,chce Wam powiedziec,ze na razie zaproszenie dostaly osoby ktore najwiecej sie udzielaja na naszym forum.Powiedzcie mi jak chcecie zeby to wygladal
czywiscie przepraszam,te ktore jeszcze zaproszenia nie dostaly,dajcie mi chwile ;-) I odrazu pisze,ze tylko osoby dzielace sie (w miarach mozliwosci) zdjeciami i info,beda mogly pozostac w grupie.W innym przypadku skasuje.
Przepraszam,jezeli kogos urazila...pierwszy raz biore sie za taka sprawe,a chce zeby regulamin jakis byl.Reszte rozpatrzymy w czasie i wspolnie,dobrze?Dziekuje
zeby nie bylo ze jestem wszechmogaca na zalozonej grupie-galerii,chce Wam powiedziec,ze na razie zaproszenie dostaly osoby ktore najwiecej sie udzielaja na naszym forum.Powiedzcie mi jak chcecie zeby to wygladal
Przepraszam,jezeli kogos urazila...pierwszy raz biore sie za taka sprawe,a chce zeby regulamin jakis byl.Reszte rozpatrzymy w czasie i wspolnie,dobrze?Dziekuje
Rozpłakałam się i wyjechałam na miasto. Najgorsze, że na to wszytko patrzy Mateusz i przy okazji i jemu się obrywa. Kochane, traktuje Was jak bliskie mojemu sercu osoby dlatego pozwoliłam sobie na te zwierzenia. Nie chce żebyście myślały, że nie che mi się pisać - tylko ja ostatnio nie mam się czym cieszyć. A najgorsze jest to, że od kilku dni wyrzucam sobie, że źle zrobiłam zachodząc w ciąże a przecież to dzieciątko nie jest niczemu winne. Chciałabym wiedzieć dlaczego on się tak zmienił, przecież oboje chcieliśmy drugiego dziecka...