elvie3
Fanka BB :)
Patina - ja również polecam letnią wodę i sól, mnie takie płukanki pomogły. W pierwszej ciąży używałam na gardło tabletek isla, takie do ssania, zapytaj w aptece.
dusia - współczuję domowej atmosfery, daj mamie delikatnie znać, że dziękujecie jej za wtrącanie się, a męża spróbuj jakoś skłonić do rozmowy. Rozmowa zawsze pomaga, trzymam kciuki!
annte - w pierwszej ciąży byłam demonem sexu, teraz jest spokojniej z uwagi na to, że dużo pracujemy, często do późnych godzin wieczornych i zazwyczaj nie mamy siły, więc nadrabiamy w dzień jak mała śpi;-)
Uciekam do małej, bo wyje i spać nie chce..
dusia - współczuję domowej atmosfery, daj mamie delikatnie znać, że dziękujecie jej za wtrącanie się, a męża spróbuj jakoś skłonić do rozmowy. Rozmowa zawsze pomaga, trzymam kciuki!
annte - w pierwszej ciąży byłam demonem sexu, teraz jest spokojniej z uwagi na to, że dużo pracujemy, często do późnych godzin wieczornych i zazwyczaj nie mamy siły, więc nadrabiamy w dzień jak mała śpi;-)
Uciekam do małej, bo wyje i spać nie chce..
Rozpłakałam się i wyjechałam na miasto. Najgorsze, że na to wszytko patrzy Mateusz i przy okazji i jemu się obrywa. Kochane, traktuje Was jak bliskie mojemu sercu osoby dlatego pozwoliłam sobie na te zwierzenia. Nie chce żebyście myślały, że nie che mi się pisać - tylko ja ostatnio nie mam się czym cieszyć. A najgorsze jest to, że od kilku dni wyrzucam sobie, że źle zrobiłam zachodząc w ciąże a przecież to dzieciątko nie jest niczemu winne. Chciałabym wiedzieć dlaczego on się tak zmienił, przecież oboje chcieliśmy drugiego dziecka...