reklama

Maj 2012

Dzień dobry majóweczki:) Ja dzisiaj czuje się fatalnie. Od wczoraj wieczora boli mnie głowa. Boję się że coś złego się dzieje bo nigdy tak nie miałam. Jak wy sobie radzicie z bólem głowy w ciąży bo z tego co wiem to raczej nie można brać żądnych leków przeciwbólowych. Pozdrawiam i miłego dzionka życze.

reklama
można wziąć APAP, co do tego lekarze są zgodni. Ja miewam straszne bóle głowy w ciąży i w moim wypadku najważniejsze jest szybkie zareagowanie. Jak tylko zaczyna się ból głowy łykam apap i przechodzi. W przeciwnym wypadku całodniowa migrena murowana

Ale żeście się rozpisały!!
Ja od wigilii nadal choruje na brak energii. Normalnie siły nie mam, leże i kwicze! A tu tyle do zrobienia...
Sylwester się udał, chociaż padłam spać o godzinie 1 ;) Kulturnie się szampana napiłam, nigdy w życiu nie smakował tak dobrze :wściekła/y: Uciekałam przed petardą, taką wielką rakietą, która nam na ziemi wybuchła, przed połnocą z TŻ poszliśmy kawałeczek za miasto i były niesamowite widoki ;)
Super że suzi się pojawiła, trzymam kciuki za nią i malucha!!

She, Wszystkiego naj z okazji Twojego dzisiejszego święta:-)
Ja dopiero wstałam,myślałam, że jak się wyśpię to chandra minie, więc poprosiłam wczoraj męża żeby zawiózł małego do przedszkola jak wróci z nocki. I co z tego, że wstałam później jak teraz i tak siedzę i ryczę. Zdążyłam W ochrzanić kilka razy i w ogóle do d...To moje dzieciątko pod sercem jest naprawdę biedne, że musi to znosić:-(

Witam,
she sto lat zycze:tak:
dusia oby zly nastroj szybko minął :tak:
As to sie nachodzilas:tak:
Ja jak juz nie moge wytrzymac z bolem glowy biore Panadol:tak:
Dzis z G postanowilismy ze w lutym idzemy prywatnie do ginekologa i tak do konca ciazy:tak::tak::tak:Jakos przetrwamy,a w razie czego bedziemy mieli dostep do najlepszego sprzetu:tak:
Milego dnia dziewczyny:tak:

hej
she wszystkiego najlepszego

ja tez mam dzis dola i zarazem nerwa niesamowitego
wczoraj poklucilam sie z mezem, teraz jest cisza nawet mi sie patrzec na niego niechce
mala lepiej, goraczki nie ma, kaszle mniej ale za to strasznie marudzi, ciagle placze i caly czas chce na rece
ja sie smarkam i gardlo mnie boli, mam dosc . ryczec mi sie chce

reklama
she wszystkiego najlepszego!!:-):-):-):-)

co do bólu głowy to mój gin w razie czego każe mi brać apap i korzystałam już z niego bo mnie rzadko boli ale jak już zacznie to tak konkretnie...

od rana byłam na badaniach mocz, morfologia popołudniu wyniki a jutro nareście wizyta:-) spacerek z psem zaliczony, zakupy zrobione, domek wysprzątany i teraz trochę leniuchowania przed laptopem z kubkiem inki waniliowej:-)
fiore ja też ostatnio sobie myślałam, że ten brak @ to wspaaaaniała rzecz taka wygoda i spokój:-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry