Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wyspała się po południu i teraz szaleje. Zaraz ją będę próbowała usypiać, ale czarno to widzę.Dobrze ,że już ospa mijaWitam!
No u nas już lepiej , już mu wysychają bable od dziś nie ma gorączki , wiec już wariuje i skacze jak dawniej (byle do piątku)nie chce jeść za bardzo jeszcze , a to dlatego ,że w buzi zrobiło mu sie parę babelków też...no ale można powiedziec , że ospa już prawie za nami ...
Dzis rano jak jechałam do urzedu a musialam jechać juz o 7 rano , póki mąż jeszcze w domu złapałam gumę masakra...więc dzień mi się zaczął nie ciekawie![]()
do tego siedzenie w domu bez mozliwości wyjścia dobija mnie ...dobrze ,że w piątek znowy wolne , mąż będzie w domu , aha jutro wybieram się z koleżanką do kina więc jakaś odskocznia będzie ...
idę poczytać co tam u Was
Na razie daję radę sama.as dajesz sobie rade sama jako modernator? bo w sumie miałaś być z suzi ale sama wiesz,że nie predko wroci moze by dac kogos na jej zastępstwo no chyba ,ze radzisz sobie dobrze bez niej![]()
:-):-)pamiętamy ,pamiętamy.Witam po dluuugiej przerwie...mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie...u nas jak narazie wszystko ok...malutka czasem szaleje a czasami siedzi grzecznie.
Ciesze sie ze u was tez w porzadku...
Podczytuje czasami aby nie stracic watku...
Za trzy tygodnie wracamy do domu i mam nadzieje ze bede bardziej aktywna.
Trzymam kciuki.Suzi super ze u Ciebie juz lepiejTrzymam kciuki zebyscie dotrwali do 30tyg
she_84 trzymam kciuki
Ja jutro mam wizyte, musze wziasc skierowanie na badania,bo juz jakis czas nie robialam
Dobra zmykam do lozkaMilego wieczoru
![]()

.
...i doszlam do wniosku,jaka to ja szczesliwa jestem bez @ ;-)(zawsze bolesne,dlugie i ogolnie nieprzyjemne).