pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ok zrobie zdjecie
ale jest mokry bo wyprałam go wlasnie ale moze jakos wyjdzie na zdjeciu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trzeba by albo w domuzanim sie jeszcze dobrze poród rozwinie albo już w szpitalu, bo głupio by było jakby pędzilo do kibelka po drodze do szpitala.a jak się kupi taka lewatywę w aptece kiedy należy ja zrobić?
Stokrotka ja tez ciagle jem pomelo - uwielbiam!!!! moze jak sie nosi chlopca o takim imieniu jak nasi to tak sie ma poprostu, az sie usmialam
Ja teraz jem lody chalwowe, innych nie bylo...jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie maswieta prawda...

Czeka mnie dlugi dzien,bo V juz nie spi od 7 wiec i ja nie mialam czasu na zrobienie potrzebnych rzeczy,a malenka niestety nie pozwala mi na zajmowanie sie wiekszosci,bo ma marude wlaczona od rana.Cierpliwosci.
Do zostania szczuplutką to mi jeszcze jakieś 20kg brakuje, dlatego tym bardziej sie cieszę że chudnę, tylko niestety nie jest to równoznaczne z tym że szczuplutka jestemale ci zazdroszcze zawsze mi się marzyło żeby zostać szpuplutką w ciązy i żeby tylko ładnie brzuszek rósł słodko wyglądają takie mamy
:-)