• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
hej dziewczyny, jeśli są tu jakieś dziewczyny z Warszawy które chciałyby prowadzić ciążę na Madalińskiego (łatwiej potem dostać się do szpitala) to proszę o informację na priva. Mam jutro umówioną wizytę u dr. Kozierawskiej z której nie skorzystam i chętnie odstąpie komuś termin bo wiem że długo się tam czeka.

Kilolek w szpitalu w ktorym rodzilam kazdej mamie ktora wychodzila dawali czopek glicerynowy ze w domu na spokojnie...

Lewatywe mialam przy Ani i dla mnie strasznie upokarzajace. Przy chlopakach nie mialam i tez nic sie nie stalo

Patina w ciazy czasem glowa boli jak malo pijesz :tak:

Pozdrawiam!!!

Stokrotka ja tez ciagle jem pomelo - uwielbiam!!!! moze jak sie nosi chlopca o takim imieniu jak nasi to tak sie ma poprostu, az sie usmialam:)
Ja teraz jem lody chalwowe, innych nie bylo...jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma:)swieta prawda...

Ja płci co prawda jeszcze nie znam, ale pamelo jem regularnie - na kolacje właśnie a na lody mam chcicę nieziemską - ale tylko na orzechowe;) Co do pamelo - nie wiem co wolę - jeść je czy obierać - tak mi się podoba to obieranie, że mogłabym godzinami - z czego cieszy się mój L, bo on z kolei jeść je lubi a obierać nigdy nie musiał, bo bym nie pozwoliła nawet zabrać mi ulubionego zajęcia;)

Witam kobietki:-) Ja dzisiaj spałam jak niedźwiedź zimową porą i w efkcie zaspałam na zajecia na uczelnie. Ale zjadłam śniadanko i biorę się za codzienne prace. Jutro mam połówkowe usg i już jestem myślami przy tym badaniu bo po pierwszym prenatalnym badaniu nie mialam dobrych wieści wiec az sie boje pomyslec co bedzie jutro, ale staram sie byc dobrej mysli.

Na samo słowo "lewatywa" to aż mi sie slabo robi. Coprawda nie mialam nigdy robionej lewatywy ale jakos nie przekonuje mnie to slowo. Mam nadzieje ze przy porodzie unikne i lewatywy i krepujacego wydarzenia ktore moze bez lewatywy wystapic. Zreszta najprawdopodbniej bede miala cc wiec jakos o porodzie naturalnym narazie nie mysle.

Pozdrawiam Majóweczki:)

Witajcie!
Patina niestety niektore skurcze moga byc mocne,dopoki nie zaczna byc regularne nie ma sie czym za wiele martwic,ale zawsze lepiej sie spytac lekarza o kazda nas nie pokojaca rzecz.
U mnie jest tak,ze z jednej strony glupio mi pytac co chwile o cos,ale lekarz powiedzial ze w ciazy czasem przedobrzyc niz "olac".Daj znac co Ci lekarz powiedzial i jak sie czujesz dzisiaj.
Majoweczki ja dostalam czopek glicernowy przed porodem,a skonczylo sie na cewniku etc z powodu cesraki.Bardziej niz o "kupe",trwoze sie ponownie przed cewnikiem:baffled:
A co do nas dzis.Spalam dosc dobrze i dlugo,od 22 do 6:20,z pobudkami z powodu pobudzonego Leo...wyczulam stopke lub raczke,niesamowite doznanie :tak:Czeka mnie dlugi dzien,bo V juz nie spi od 7 wiec i ja nie mialam czasu na zrobienie potrzebnych rzeczy,a malenka niestety nie pozwala mi na zajmowanie sie wiekszosci,bo ma marude wlaczona od rana.Cierpliwosci.
Ide wyslac meza do dentysty i po pare rzeczy dla mnie,a sama musze cos wszmac bo trzeba wziasc antybiotyk:baffled:
Spokojnego dnia Kochane!

reklama
ale ci zazdroszcze zawsze mi się marzyło żeby zostać szpuplutką w ciązy i żeby tylko ładnie brzuszek rósł słodko wyglądają takie mamy
:-)
Do zostania szczuplutką to mi jeszcze jakieś 20kg brakuje, dlatego tym bardziej sie cieszę że chudnę, tylko niestety nie jest to równoznaczne z tym że szczuplutka jestem ;)

Co do pomelo- uwielbiam, ale nienawidzę obierać, na szczęście TŻ ldzi i pomelo i obierać, więc obiera i mnie karmi.
Co do lewatyw, cewników - kiedyś tak dużo szlajałam się po szpitalach, że przywykłam ;-)

A ja po porannej kawusi, uwielbiam moment kiedy głowa przestaje boleć i powracam do życia!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry