Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny, mam nadzieje ze sie nie pogniewacie jesli napisze raz na jakis czas tutaj
Moze napisze cos o sobie...
Mieszkam w IE od 4 lat, wczesniej 2 lata mieszkalam w NY. Tutaj mieszkam ale bez przekonania, nie lubie tu byc, jedynie plusem jest to ze moge czesto latac do PL bo jest blisko i w miare tanio
Czekam na dzien kiedy skonczymy nasz domek w PL i bede mogla wrocic z dziecmi.
SUZI miala miec synka a jednak okazal sie dziewczynka?
kikolek głowa do góry w razie co powiesz że był mały wypadek przy pracy;-) ja tam używam tylko maszynki i u mnie się akurat sprawdza i na każdą wizytę muszę być "gotowa" bo od początku ciąży najpierw gin zagląda mi tam a dopiero potem usg.
A ja właśnie z tesco wróciłam, bardzo fajne ciuszki niemowlęce na wyprzedażach są!! Zaraz na zakupowy wrzucę. Dziś na szczęście nikt mnie zmasakrować wózkiem nie próbował, a teraz siedze i patrze jak mój mały zbój wcina serca indycze
Jaki według was powinien minąć czas aby wyjść z dzieckiem na 1 spacerek.?
Powiem wam szczerze,że jak spotkałam taka znajomą jakiś czas temu,byłam przerażona.
po 1. było zimno i to dość bardzo, po 2 . jak zobaczyłam to dziecko wyglądało na przemarznięte strasznie a po 3. spytałam ile jej synuś ma i jak usłyszałam,że 5 dni to mnie to przeraziło!!! może się nie znam i to normalne ...?
Pieszczoszka ja wycgodzilam tez jakos w 1 tyg zycia i pomimo tego ze byl sierpien tego dnia bylo zimno i padal maly deszcz, ale w gondoli dziecku jest raczej cieplo. U mnie polozna na wizycie domowej pierwsze co zapytala to czy dziecko wychodzi wlasnie na zewnatrz, odnotowala ze tak i pochwalila ze to bardzo dobrze. Nie wiem jak to jest zima, ale chyba jak nie ma strasznych mrozow to tez tak wczesnie sie wychodzi tylko trzeba odpowiednio ubrac, zalozyc oslonke na gondole i gotowe.
Witam,
przepraszam, ale nie nadrobię. Moja Lenka miała wczoraj wieczorem szczepionkę 6 w 1 i walczymy z gorączką:-( Teraz wstała, ładnie zjadła, wypiła butlę i ma się lepiej, nie zapeszając..
pieszczoszko - ja wychodziłam z małą jak skończyła tydzień, w każdą pogodę i często ją werandowałam na tarasie.