Patina26
Fanka BB :)
Dzień dobry !
Oj wstawać się dziś nie chciało, no ale do przedszkola trzeba było małego zaprowadzić.
Dzis na 16 do gina , bez USG Bo to do niego do gabinetu, ale dobrze bo mam parę spraw i pytań...
flore własnie dzis już dobrze , narazie nie mam zadnych bóli , zdaję sobie sprawę ,że to ciąża i ,żę mogą występować jakięś bóle, skurczyki itd...ale wczoraj miałam dośc mocno ...
do tego te bóle głowy , tak jak by z ciśnienia ech dowiem się konkretów to powiem ....
Oj wstawać się dziś nie chciało, no ale do przedszkola trzeba było małego zaprowadzić.
Dzis na 16 do gina , bez USG Bo to do niego do gabinetu, ale dobrze bo mam parę spraw i pytań...
flore własnie dzis już dobrze , narazie nie mam zadnych bóli , zdaję sobie sprawę ,że to ciąża i ,żę mogą występować jakięś bóle, skurczyki itd...ale wczoraj miałam dośc mocno ...
do tego te bóle głowy , tak jak by z ciśnienia ech dowiem się konkretów to powiem ....
i cały czas słyszę od R. że muszę się ruszać, bo przy porodzie będę stękać, ale jak poprosiłam go żebyśmy poszli na spacer bo razem jakoś raźniej to mi powiedział, że mam mu nie planować dnia. Super. I jeszcze ta pogoda beznadziejna. Mam jej już dość. Mam nadzieję,, że dziś wydarzy się coś co poprawi mi nastrój. Na szczęście dziś ostatni dzień do pracy i dwa tygodnie ferii.

(w dodatku tak szczypało, ze nie zdązyłam dokładnie dokończyc i musialam zmywać) no i co teraz? wielka lipa. Mam tylko nadzieję, ze na usg się dziś skończy, bo wstyd
u mnie najlepiej jest jak troche pomocze sie wannie ( oczywiscie nie w goracej wodzie ) wtedy te włoski robia sie bardziej miekkie i skóra tez juz jest inna , no co za tym idzie i podraznienie o wiele mniejsze ;-)
Ja tylko maszynka, właściwie nie ja tylko TŻ, bo mam problem z takim wyginaniem się, a tak 5 minut i po sprawie