Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To się ciesz dopóki nie masz tych dolegliwości:-):-)
Ja robiłam betaHCG ,progesteron i prolaktyna + pełna morfologia.
Betę powtórzyłam po 2 dniach ,bo chciałam sprawdzić jak przyrasta .
Robiłam prywatnie,więc sama mówiłam co mi potrzeba ;-):-):-)
Ojj ja tez sie zastanawiam czy wsio jest okPodobno na uspokojenie możemy pić meliske
ja planuję ja dziś zakupić
![]()
Karolciu chyba każda z nas sie bedzie juz denerwowałatak, melise spokojnie mozna....a ja od mojego gina to dostałam relanium....w razie szczytowych nerwów....mam pół tabletki sobie zapodac...na razie daje rade bez tego, ale to jeszcze tydzień do wizyty wiec nie wiem czy mnie nerw nie zje?
Ja słyszałam że relanium można ale o 2 trymestru. Muszę o to gina zapytać 
To są wyniki mojej pierwszej bety 778 z czwartku ,a w sobotę beta była 1526Cześć Dziewczyny
As 76 a jakie miałaś wyniki beta hcg?
J a piątek w dniu spodziewanej miesiączki 14 dni po owulacji miałam bete 501, powtórzyłam po 72 godz. i wynik 1842!! przy normie 6-71.
Dziewczyny moje pytanie do tych oczywiscie,które robiły sobie bete jakie miałyście wyniki??
;-):-):-)Karolciu chyba każda z nas sie bedzie juz denerwowałaJa słyszałam że relanium można ale o 2 trymestru. Muszę o to gina zapytać
A jak się kochana czujesz? I powiedz mi co bylo przyczyną poprzednich strat? Jeśli oczywiście można wiedzieć:*

&&&&&&&&&&&&&&&
takie pulsowanie. I jak dotykam dolnej częsci brzucha to czuć powiększoną macice