anik.
Mama Krzysia :)
Anik wynik nie za ciekawy.Na pewno do powtórzenia
na 75g
![]()
W razie czego służę pomocą bo u mnie też cukrzyca ciążowaWalczę z glukometrem od ponad dwóch tygodni a dietę prowadzę od niemal dwóch miesięcy ;-)
![]()
Dzięki
też myślę, że każe mi powtórzyć to badanie. Jeśli wyjdzie mi cukrzyca (oby nie
) to odezwę się do Ciebie o wsparcie 
Co do kiełbasek z grilla narobiłyście mi takiej ochoty, że jutro na kolację nie ma, że boli - kiełbaski grillowane, z chlebkiem i cebulką
Na szczęście mam w domku grill elektryczny 

suzi - fajnie, że u Ciebie lepiej, wytrzymajcie jeszcze troszkę

Co do diety przy karmieniu, moja mama wspominała, że ona jakoś przesadnie o nią nie dbała, kiedy karmiła mojego brata (ja nie chciałam piersi, tylko butla

) i jakoś nie miała z nim problemów. Wiadomo oczywiście, że gar fasoli po bretońsku odpada, podobnie jak kapucha z grochem i kilogram bobu 

bedzie sezon na truskawki a ja je tak uwielbiam !!!! 4 zjesc i przestac? ja bym tak nie mogłą jak już jesc to cały kosz heheheh![]()
Mam ten sam problem, uwielbiam truskawki, pomimo, że po większej ilości zwykle mnie skóra swędzi, to nie potrafię ich sobie odmówić
a tu trzeba będzie 
Muszę do końca tygodnia napisać dwa rozdziały magisterkiręcznie to bym może dała rade ale na kompie nie wyrobie za długo :/
Ja chciałabym swoją magisterkę skończyć do porodu... a jeszcze nie zaczęłam NIC pisać - nawet nie wszystkie powieści mam do niej przeczytane... a tak ze 6 by wypadało, żeby mieć na czym pracować

Pozdrowionka :*
,ale potem troche strachu i mozg zaczal funkcjonowac ;-)
Zaczynalo juz sie jej zapalenie oskrzeli,ale lekarka mowila ze nie jest zle
co by bylo gdybym nie poszla wczoraj do lekaza to nie wiem