Ewusia12
Fanka BB :)
sharpnowaja No masz rację, ale fasolka mogła mieć jakiś błąd genetyczny, wadę rozwojową. Dlatego tak mogło się stać i dlatego tak napisałam. Różne są powody utraty maleństwa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, mam dokładnie to samo zdanie!Dzięki Ci, o Zapominajko za te słowa otuchy
Dziewczyny zrobiły mi chęć na zupę turecką, więc sięgnęłam po zamrożony bulion i wyjęłam zieloną soczewicę. Dodam czosnek i cebulę, zagotuję też jednego lub dwa ziemniaki, żeby - gdy zblenduję zupę - była bardziej gęsta. A na drugie sałatka z tuńczykiem i jajkiem. Ultrapysznie!

Zapominajka sliczna kruszynadobrze widoczna
mamolinka chetnie sie wcisne na kopytkadobra Zuzia jest z tym obsikiwaniem
citrus brawo za napisanie kawaleczka pracy
Ja dzisiaj na obiad robilam fasolke szparagowa z sadzonym jajkiem zjadlam troche tej fasolki (przeczytalam ze jest ona lekkostrawn a bylam przekonana ze ciezko ).
JA jestem strasznie ostatnio wybuchowa nie wiem jak to zachamowac moze jakies rady wszystko mnie wkurza ze pies mi wszedl z lapami mokrymi na wyro ze maz kupil chleb a juz byl masakra![]()

... od wczoraj mega wymiotuje po wszystkim zo zjem. Właśnie staram się utrzymać w sobie obiad, ale siedze tak