Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moze ma racje nie mowie ze nie... ja od 4 lat, odkad stracilam joja kruszynke w 7 miesiacu chce dziecka... teraz juz nie mam shizy ale przez dwa lata po stracie mialam takie shizy i ogolnie dziecko dziecko juz teraz.... sa rzeczy ktorych mama nie wie...np ze po stracie mialam badania robione i wedlug lekarzy po 25roku zycia moje szanse na ciaze i jej donoszenie maleja o polowe.... dla mnie teraz albo za rok jeszcze nastudjach jest idealny moment bo jak pojde do pracy to nie bede miala czasu i buch minie mi czas... a nie chce potem walczyc i sie leczyc... sama nie wiem co teraz ze soba zrobic.... jedyne co to nachodzi mnie mysl ze moj aniolek moze byc moim jedynym dzieckiem jesli ulegne innym... a tego bym nie przezyla.... moze gadam jak idiotka ale tak mi w glowie siedzi i na to nic nie poradzepam - jak juz by się dziecko przytrafiło to na pewno by Cię wspierała, pewnie w kościach czuje i dla tego taka pogawędka, a może ma troche racji? ... może warto poczekać aż sobie spokojnie skończysz studia? ... na pewno chciałabys się pochwalić ciążą bez stresu i wiedziec że to ten idealny moment.
A ja tam mam w tyłku, że tuńczyka niby nie wolnoNie jem tylko surowych jajek, surowego mięsa (kocham tatar :/) i alkoholu + ograniczam kawę i słodzik. Tyle
![]()
Zapominajka, właśnie tak zamierzam zrobić. Jednak intensywne ćwiczenia mogą mi nie służyć aktualnie![]()

ale dalej z rezerwą trzymam sie od pewnych potraw.