Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też nie mam ochoty. Może mi przejdzie...
Jestem zdepnięta no masakra jakaś...
Jestem zdepnięta no masakra jakaś...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj, no to mnie się coś wydaje, że nie wytrzymam kolejnego tygodnia aż do następnej wizytyDzidzia chyba zrozumie, że mama bardzo kocha tatę? W końcu bocian jej nie przyniósł, ani w kapuście ni znalazłam
![]()
Tak sobie myślę, że będzie dziewczynka... Przerąbane. Trzeba będzie pilnować, żeby jej jakiś cymbał nie poderwał. Już się W. o to zatroszczy, znając nasze charaktery będziemy mieć małą łobuziarę :-)
Czasem mam takie schizy,że boję się nawet kichnąć,żeby się dzidzi nic nie stało...
Zanim zapyta to pewnie bedzie dzidzia miala juz z 4-5 lat a do tego czasu zdazy zapomniec. Ja tez mam przeczucie na dziewuche i caly czas mowie, ze bede miala Pole a moj eM uparl sie na chlopaka. Ja marze aby i ta dzidzia byla taka spokojna jak moja Zuzia byla dopoki nie zaczela chodzic hehe
ale czasem mam takie jakies dziwne mysli,narazie jestem tylko po tescie wizyta we wtorek,jeszcze moja siostra mi truje,ze wszystko mi moze lekarz powiedziec i juz na glowe dostaje....