reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny, powiem Wam tylko tyle: nie lekceważcie tych twardnień i żadnego rodzaju odczuć "parcia" na pęcherz, pochwę, cokolwiek. U mnie prawdopodobnie tak się zaczęło, a wspominałam przecież o tym już ze dwa tygodnie temu. Szyjka skraca się bezboleśnie, szkoda by było, gdyby któraś z Was musiała przechodzić to samo, co ja teraz. Też z pozoru wyglądało NORMALNIE, a wcale normalne nie było. Więc jeśli którakolwiek z Was ma choćby najmniejsze obawy, że coś jest nie tak, niech jedzie na Izbę Przyjęć i po prostu powie, że dokuczają jej twardnienia i parcie.

Ech... chyba dzisiaj coś na laptopie obejrzę wieczorem, bo w przeciwnym razie najpewniej dostanę pierdzielca na łeb :baffled:

reklama
Citrus tez mialam kilka razy narkoze, wiem ze sie boisz ale bedzie wszystko ok! A szef pomoze Ci utrzymac dzidziołka, głowa do góry! A nastroje- no cóż ;-)

Marja no wlasnie diabetolog tak kazała, ze posilki o okreslonych godzinach itd...nie wiem juz kogo sluchac, dzis zobacze jak wg ich diety, jak sie nie sprawdzi to pierdzielić to- bede po swojemu ją stosowac, z glowa o ile to mozliwe w ogole.

Co do Orłowskiego- wlasnie, jak ja to mowie ide rodzic a nie na wakacje, warunki moga byc troszke gorsze, dojde jakos do tej lazienki itd, wazni są ludzie i atmosfera, no i zeby byli profesjonalni, no i moja prowadząca dr współpracuje z tym szpitalem, wiec mysle ze tam bedzie ok, no i mam blizej, latwiejszy dojazd itd. :)

Citrus to prawda ,że w ciązy nie nalezy lekceważyć żadnego sygnału.choćby lekarz mial by nas za skończone panikary to jednak chodzi o nasze dzieci!
dobrze ,że mamy siebie nawzajem :-)

Aisha to poprobuj - jak cos sluze pomoca, bo juz sie polapalam o co w tej diecie chodzi i naprawde nie jest taka zla . Ta pore mozesz okreslic pozniej rano - umnie to wypada 9.30 - i staram sie tak co rano . Chyba,ze czujesz sie rano jakos mocno zle . Bo u mnie np. nie wypalilo ,ze jem sniadanie takie ot wg diety - i wlasnie wyczytalam na tych slodkich mamach ,ze czesto tak i jest i wtedy trzeba rozlozyc to sniadanie na dwa - najpierw lekkie cos - serek czy parowke jedna , czy jajecznice bez chleba , a po godzinie mierzysz cukier i jak jest ok to np jem kromke chleba z czyms tam . Mi to super sie sprawdza - bo nie czuje sie tak ciezko slabo rano po sniadaniu jak to mialam wczesniej. Jakby co pisz , pomyslimy razem:-) Damy rade cukrzycy - nie jest taka straszna:-)

Marja niezmiernie Ci dziekuje, no ja mysle ze zwieksze sobie porcje na wieczor nieco, potem wlasnie lekkie sniadanie i na II sniadanie troche wiecej. :) Wyyyyygramy!

Dokładnie duzo zdrowka przede wszystkim dla pierwszych majowych maluszkow i ich mamusi!!!Witamy na swiecie Sonie i Fabianka:-D
Aska trzymam kciuki za dziewczynki oby wszystko sie dobrze zakonczylo&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
kaja
wielkie gratulacje

kciuki za Ciebie, Sonię i Fabianka!!!!! niech walczą zdrowo!!!

Aśka
- kciuki za Twoje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry