reklama

Maj 2013 :):)

kurcze ale akcje :) też cały dzień żyję wieściami od Kai :)

a z cukrzycą ciążowa macie o tyle gorzej wg mnie że nie ma czasu na naukę, tylko nastraszą i już cukry mają być perfekt
ja po 14 latach z cukrzycą już wiem co mogę a co nie,
a w jedzeniu naprawdę jest ukryte masa rzeczy których człowiek wcale się nie spodziewa, mi nawet po ince cukier do góry idzie i to 4 razy bardziej niż wynika z danych podanych na opakowaniu :szok:

reklama
ja po ktg, glukozie i drzemce ;-) pierwszy raz nie porzygałam się po tym ulepie, a tak mnie zmogło, że usnęłam i się wyspałam, bo nic mi nie przeszkadzało:happy2:
może to znak, że jest lepiej...

Nia - oj, jak miło ze strony profesorka;-)
Aisha - no lekko na początku nie jest, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić
dasz radę:tak:

Cytrynko - nie bój nic ! ma być dobrze :-)
przypilnuj tylko, żeby zrobili Ci wymaz - trzeba wykluczyć wszelkie infekcje
i dobrze by było jeszcze oznaczyć krzepliwość
reszta zależy od "sprawnych " rąk lekarza, więc życzę Ci najlepszego specjalisty:tak:
nie daj się żadnemu "świeżakowi"- ja wiem, że każdy musi się nauczyć, ale nie na Tobie;-) to niby tylko zabieg i trwa ok.15 min, ale najważniejszy i nie ma co za królika robić

ja wybrałam znieczulenie zewnątrzoponowe, bo wolałam mieć świadomość - za dużo przeszłam, żeby zaufać na 100%

Aśka masakra, ja byłam z tego powodu ze swoim roczniakiem tydzień w szpitalu we wrześniu (pierwszy mc ciąży tylko wtedy nie wiedziałam jeszcze), też herbatę na siebie ściągnął ale oparzenia 1 i 2 stopnia i zagoiło się ładnie, dali mu jakiś opatrunek i tyle, ale co stresu było to moje i męża
mam nadzieję więc że będzie ok u Was, zwłaszcza że dziewczynka...

reklama
Dziewczyny, powiem Wam tylko tyle: nie lekceważcie tych twardnień i żadnego rodzaju odczuć "parcia" na pęcherz, pochwę, cokolwiek. U mnie prawdopodobnie tak się zaczęło, a wspominałam przecież o tym już ze dwa tygodnie temu. Szyjka skraca się bezboleśnie, szkoda by było, gdyby któraś z Was musiała przechodzić to samo, co ja teraz. Też z pozoru wyglądało NORMALNIE, a wcale normalne nie było. Więc jeśli którakolwiek z Was ma choćby najmniejsze obawy, że coś jest nie tak, niech jedzie na Izbę Przyjęć i po prostu powie, że dokuczają jej twardnienia i parcie.

Ech... chyba dzisiaj coś na laptopie obejrzę wieczorem, bo w przeciwnym razie najpewniej dostanę pierdzielca na łeb :baffled:

opisz dokładnie to 'parcie na pęcherz' bo wiadomo że każda z nas ma cos takiego bo dzidzie juz duże :> Ale szczerze to ja w ogóle sie martwie bo u mnie szyjka nie była badana wcale ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry