reklama

Maj 2013 :):)

Widzę , że dziś jest oficjalny dzień "spamowania" :) wiec również skorzystam
laugh.gif
(nie za bardzo wiedzialam gdzie wrzucic posta, wiec jak jest jakies lepsze miejsce to niewachajcie sie go przerzucic :)

O mnie w dwóch słowach:

28l, "z zagranico" heh, jestem sierpniówką 2013, pierworódka (70% będzie chłopak
shocked2.gif
), po pęknięciu dużego krwiaka od miesiąca leżę i czekam na poprawę
err.gif

Trochę zmuszona sytuacja, zostałam zwolniona pod błahym pretekstem (nagły brak motywacji) w 9tc z nowej pracy, na 4dni przed końcem okresu próbnego.. dzięki z mamusiom z baby boom- bardzo mi pomogły stanąć na nogi i zmotywowały-zdecydowałam się zaryzykować i zacząć działać na własny rachunek :)
Teraz potrzebuje Waszej pomocy :) chodzi oczywiście o polubienie mojej strony na fb
cool2.gif
http://www.facebook.com/WeLovePetticoats i jeśli byłybyście tak kochane- wrzucenie również małego tekstu na wasz wall.

Brak pomysłu na prezent dla noworodka lub Malej Księżniczki ??
Sprawdź ofertę ❤
WeLovePetticoats.com
śliczne puszyste spódniczki, prosto z francuskiego atelier ✄
Idealne na specjalne okazje i sesje zdjęciowe ❣
Zapoznaj się z oferta ❣
FanPage: www.facebook.com/WeLovePetticoats
ProfilPL: www.facebook.com/WeLovePetticoatsPL

Nie jestem specjalista z marketingu, na razie uczę się wszystkiego od podstaw, ale mam tyle dobrych duszyczek w około, które mnie motywują i mam cicha nadzieje, ze moje spódniczki odniosą sukces. (jeśli ktoś w was chciałby mi pomoc dobra rada to będę bardzo wdzięczna <3)

ps. od razu uprzedzam ze ceny, które są widoczne, są przygotowane na rynek francuski, postanowiłam, ze zamówienia z Polski będą faworyzowane i traktowane "specjalnie", ceny będą niższe o 20%, oferuje bezpłatną dostawę z Francji i będzie dodatkowa zniżką przy zamówieniach grupowych :D

Dziękuję za uwagę <3

reklama
opisz dokładnie to 'parcie na pęcherz' bo wiadomo że każda z nas ma cos takiego bo dzidzie juz duże :> Ale szczerze to ja w ogóle sie martwie bo u mnie szyjka nie była badana wcale ...
no wlasnie takie parcie na pecherz mnie dzisiaj spotkalo nie bylam w wc 4 godziny i myslalam ze w drodze do kibelka sie posikam doslownie a jak juz bylam to doslownie kilka kropel bylo i tez mnie to zaczelo zastanawiac czemu tak bylo.ogolnie dziewczyny mam pytanie czy wy czesto w nocy wstajecie do wc bo ja jakis tydzien temu latalam z 6-7 razy a teraz jakos przesypiam cala noc czy to moze byc niepokojące???????

Och Boże, całe szczęście, że Maluchy urodziły się szczęśliwie i oddychają samodzielnie! Co za ulga, od razu wszystkim dziewczynom w pokoju powiedziałam, bo już pytały od popołudnia co z tą dziewczyną ze Szwecji.

Kaja, jesteś BOHATERKĄ!

Chryste, co za ULGA! Całe napięcie ze mnie spadło!

Asia! Trzymam kciuki za Twoje dziewczyny, żeby wszystko było dobrze!

Ostatnia edycja:
k.a.j.a- gratuluje, ciesze sie ze malenstwa oddychaja samodzielnie, zycze zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka, mocno trzymam za was kciuki byscie zdrowi i szczesliwi opuscili szpital gdy tylko bedzie to mozliwe

Aska- zdrowka dla twoich dzoewczyn

ja rekordowo byłam 6x w ciągu nocy, kilka razy udało mi się przespać całą noc.... także chyb to różnie bywa... dzisiaj wstawałam 3x....
no wlasnie ja tez latalam jak szalona w nocy a teraz oczywiscie tez sie budze w nocy z 10 razy zeby sie przekrecic ale do wc nie chodze hmm teraz tak sobie mysle ze moze przez to ze malo pije ostatnio jak z litr wypije to gora wogole mnie do picia nie ciagnie za to do jedzenia podwojnie ostatnio:wściekła/y:

reklama
Kaja bardzo się martwiłam , ale teraz gratuluje dzieciaczków i życzę zdrowia dla waszej trójeczki :)

co do pęcherza...to ja też wstaje w nocy 2, 3 razy do łazienki. a siusiam w dzień też tak często, że mogłabym zamieszkać w toalecie:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry