reklama

Maj 2013 :):)

KAJA gratuluje serdecznie!!!! Trzymam kciuki i ciesze sie ze malenstwa potrafia samodzielnie oddychac!!!

W zyciu bym nie pomyslala, ze powitamy pierwsze maluchy juz w lutym!

Aśka - zdrówka dla twoich coreczek - mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze!!!

Jestem masakrycznie wystraszona tymi twardnieniami eh;/ Ja dzis mam spokoj, odczulam je doslownie moze ze 3 razy. Ale nic kompletnie dzis nie robie. A jak tylko podkrece obroty to czuje te twardnienia czesciej, i wlasnie podczas tych twardnien uczucie parcia na pecherz;/ A tak to czeste siku mnie nie meczy - w nocy rzadko wstaje do wc.
Bede obserwowac ta moja macice jak sie zachowuje - jesli mnie zaniepokoi ilosc twardnien to pojade na IP, a jesli bedzie ok to poprostu powiem o tym lekarzowi w czwartek na wizycie.

reklama
Wcale nie takie maluchy z tych "kajątek" - całkiem duże Dzieciaczki :happy2:
bardzo się cieszę, że takie dzielne, same oddychają, to bardzoooo ważne
jeszcze raz zdrówka Wszystkim ....po prostu wspaniale

mój czas na dziś się wyczerpał, więc do jutra ;-)

ufff.....Jakie wspaniale wiadomosci .Lepszych nie moglysmy sobie wymarzyc!! Dzielne maluchy!!Dzielna Kaja!!! Same oddychaja -ekstra wiadomosc!!!
Zapo na ile punktow w skali apgar ocenione?Cos wiesz?? Pozdrow Kaje!!

Aska kurcze:/ kciulki zacisniete!!!Zeby wszystko dobrze sie potoczylo!!

Aśka współczuje jeszcze takich stresów w tym stanie,ale dzieci nie da się upilnować choćby mieć oczy na około głowy,moja córka mając 2 latka spadła z taboretu,tylko że taboret się obrócił i nabiła się kroczem na nogę...jej krzyku nie zapomnę do końca życia!!!

Tak sobie mysle,ze te nasze pierwsze dzieciatka całkiem spore jak na ten tydzien ciazy:-) I bardzo silne!! :*:*:*:* Niech tak trzymaja!
A Kaja tez dzielnota,musiala sie niezle nacierpiec.W sumie zaliczyla dwa rodzaje porodow:dry: Silami natury i ciecie:no:No ale wazne ,ze cala trojka ma sie dobrze!!

Odebralam wyniki dzisiejszych badan,siuski ok. Za to hemoglobina 8,9! Anemik ze mnie sie zrobil w miesiac:dry:
Przy czym zaznaczam ze miesiac temu mialam 10,8 i cały miesiac łykałam sorbifer 2x1tab. Coz za efekt!!

Swojego czasu mialam duze problemy z zelazem ,chyba powtorka z rozrywki

Ostatnia edycja:
Sonia i Fabian:-)

Załączniki

• DSC_0700.jpg
    DSC_0700.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 148
  • DSC_0699.jpg
    DSC_0699.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 147
reklama

Nowe wątki