Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jasna cholera, a ja już miałam pysk roześmiany gdy Pam napisała, że dwie kreski, a tu otworzyłam następną stronę i takie wieści :-( Pam, Kochana, strasznie mi przykro!
Ja do soboty nie wiedziałamco to mdłości. A teraz mam je 24 h na dobę :-( Do tego muszę chodzić do pracy.
Ta ciąża jest całkiem inna niż pierwsza, przy pierwszej nawet raz mnie nie zemdliło.
Dzieki dziewczyny. Szczerze mowiac nie nastawialam sie bo to krwawienie bylo za mocne... no ale moze na czerwiec sie uda... a jak nie czerwiec to lipiec... to nie koniec swiata...ale boli
witam poniedziałkowo - jeju jak mnie dzisiaj zaczęło mulić ... bleee......
siedzę w pracy i cały czas mam wrażenie że niedługo będe musiałą lecieć do kibelka...
do tego wszystkiego jeszcze łaaaa... cały czas ziewam
w środę USG - boję się, że będzie puste jajo jednak.....
ehh... im blizej wizyty tym bardziej myślę - mam nadzieję na bijące serduszko ale nie nastawiam się aż tak bardzo jak ostatnio