• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Lorelain dziękuję. Frania dostała imię po mojej ukochanej babci. historia była taka, że lekarz wyznaczył mi datę porodu na dzień śmierci mojej babci. tylko moja babcia zmarla rok wcześniej. no i już wtedy wiedziałam ,że bedzie dziewczynka i musi być Franka.
manulika będzie napewno dobrze. gratuluję zaręczyn.

ja tylko namiętnie jadam ogóki kiszone.Dobrze ,że to mało kaloryczne;-)
ale już mam lenia.... chciałabym posiedzieć w domu ,wsłuchać się w siebie. mieć czas dla siebie. a tu.praca. buuuu

pam - idz ty babo sikać bo ja jutro do pracy muszę wstać to do nocy nie będę czekać
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Framama - ja mam trochę podobną "historię" i gdyby była dziewczynka to na drugie będzie miała Teresa, ale nie wiem czy bym się odważyła dać tak na pierwsze. Imię byłoby po mojej teściowej która walczyła z rakiem i przegrała. Strasznie mi przykro z myślą że nigdy nei pozna naszego drugiego dziecka, ale myslę że czuwa nad nami z góry i chroni moją małą kruszynke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry