Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się dzisiaj jakoś tak dziwnie czuję,niby mi niedobrze,ale nie wymiotuję,ale taka fuj jestem...
. Weszłam do gabinetu, mówię że szósty tydzień ciąży i że plamienie mam (no bo zauważyłam w kibelku na papierze, taki żywo czerwony śluz). Lekarka do mnie, że mam się rozebrać i pokazać to plamienie. Na wkładce akurat nic nie było, więc ona do mnie prawie z ryjem, że po co ja w takim razie przyszłam, skoro plamienie w początku ciąży może występować. .

Pozatym dzisiaj ( zaraz ) jadę powiadomić rodziców narzeczonego i porozmawiać o przyśpieszonym ślubie, więc wszystkie swoje plany wiąże już z moim maleństwemPozdrawiam was Dziewczyny cieplutko
)) I życzę dobrego nastroju, mogę swojego trochę oddać bo dzisiaj mam go wieeele
![]()
Hej Dziewczyny!!!
Rano pojechalam ambitnie do pracy,tylko po to zeby mnie dziewczyny mogly zbierac z ziemi po paru godzinach. Z fasolka wszystko dobrze. To ja mam odwodniony, osłabiony organizm. Zaliczyłam pare kroplowek i nie dalam sie polozyc w szpitalu. Nawadniac i odpoczywac to ja moge sie w domu.
boję się jak cholera :-(
ja na razie mam tylko wypukły, ale to raczej tłuszczyk... albo po posiłku. Byłabym zdziwiona jakby ktokolwiek zasugerował, ze jestem w ciąży
dzisiaj upiekałam tartę ze szpinakiem, zjadałm pół, ale spoko bo od rana nic mi nie pasowało 
niby fajnie wyjsć wreszcie z domu (dzisiaj byłam na małym spacerku i kupiłam sobie lakier do paznokci