Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zapominajka - tak się zapisałam prywatnie z ubezpieczenia w pracy. Bede miała przynajmniej USG i badania na miejscu robione.
Jak będzie bardzo źle, to sie przepisze gdzie indziej.
Ważne, żeby lekarz robił, co ma robić chyba.

Kinga Dzewelajna ja też mam dziś grochówkę![]()
Citrus chudzinka z Ciebie
Widzę, że piszecie czym się smarować żeby nie mieć rozstępów, a właśnie miałam do Was pisać w tej sprawie. Może ktoś jeszcze się wypowie?
Ech, znów ten Dukan... Ja zrzuciłam ponad 40 kg po prostu zmieniając sposób odżywiania, żadnych DIET nie akceptuję, bo z założenia wprowadzają radykalne ograniczenia. Mogę pomóc, jeśli chcecie, ale błagam Was, żaden Dukan, lekarze biją na alarm, a ta dieta jest uznawana za jedną z najbardziej szkodliwych na świecie :-(![]()
No i co Wam się przywiduje, że ja chudzinka? Przytyłam 6 kg w dwa lata i czuję się z tym fatalnie :/ Na zdjęciu tylko tak wygląda, dupkę i uda mam ogromne![]()

Ja się smarowałam i byłam cała w rozstępach niestety czerwonych.
Moim zdaniem, i tak też mi dermatolog powiedziała, żadne specyfiki nic nie pomagają, jak rozstepy mają się zrobić i mam nie wydawać na nie niepotrzebnie kasy.
Ale może to tylko mnie nie pomagały te kremy wszystkie![]()