dziewalajna potem chętnie poodchudzam się razem z Tobą![]()
ja też
jeszcze tylko jakis sprzęt do cwiczeń w domu kupić, bo jak teraz nie wyrabiam żeby na basem albo fitness albo siłownię pochodzić, to z dwójką nawet o tym nie marzę....kiedys widziałam, działa lepiej niż zwykłe? bo jak ma tylko siniaki robić, to dzieki za taką frajdę;-)Ja mam takie samo podejście, jak tylko dam radę to zaczynam biegać, do tego mam takie hula-hop z wypustkami - aż siniaki robią się na początku, ale czego się nie robi dla figury.
Citrus chudzinka z Ciebie![]()
oj tak, podpisuje się pod tym
... jakbym tydzień nie jadła i brzuch wciagnęła to i tak by mnie było 2x wiecej

Ja się smarowałam i byłam cała w rozstępach niestety czerwonych.
Moim zdaniem, i tak też mi dermatolog powiedziała, żadne specyfiki nic nie pomagają, jak rozstepy mają się zrobić i mam nie wydawać na nie niepotrzebnie kasy.
oj... mnie żadne specyfiki nie pomogły, teraz nawet sie nie bedę wygłupiać z ich zakupywaniem...
Chociaż swoją drogą ciekawe, te rozstępy się zrobią jedne na drugich, czy znajdą wolną powierzchnię ciała? :-)

dobreeeeea ja byłam na patologii ciaży, bo z racji mojego podeszłego wieku kazali mi zrobic badania genetyczne prenatalne
podejrzewam że chodzi o test Papp-a... ale nazywają to szumnie badaniami genetycznymi I trymestru