reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kartagina super wiadomość ! Gratuluję :-)

Poleżałam trochę i już mi lepiej. Mała fikała tak, że mimo że chciałam zmrużyć oko to mi się to praktycznie nie udało. No ale wole tak niż to, że miałaby siedzieć cichutko tak jak zawsze to robiła :rofl2:

Co do antykoncepcji to się nie zastanawiałam jeszcze, ale pewnie tabletki bo nigdy nie narzekałam na nie i mi odpowiadały więc pewnie znowu się na nie zdecyduję :happy:

hehe Zapo ja tak myślałam że wytrzymam te 2 tyg:)

w sumie wyjdzie nam jakieś 1500zl bo na sierpień będę musiała wziąć kogoś do pomocy przy Martusi jak będę na zajęciach ale jak to rozłożyć na cały rok to i tak mniej nić prywatna rehabilitacja! i w tej sytuacji serdecznie dziękuję WSZYSTKIM za procencik bo chociaż częśc kosztów nam spadnie!:-)

Kartagina SUPER!I postepy i zabawa i jodem sobie pooddycha...Rowniez sie bardzo ciesze!Oby maj byl bardziej majowy niz kwietniowo wyglada kwiecin :-)

Spalam prawie 2 godziny ale wstalam i nie bylo zadnego pawia od tej pory!Mam nadzieje,ze tak ozostanie a nie ze sie tylko zaczail ;-)Zbieram sie wiec powoli.Strasznie sie martwilam,ze nie dam rady z takimi mdlosciami...Ja moze nawet nie mialabym takiego lenia gdyby po kilku krokach nie kurczyl sie brzuszek? A tak po prostu na te swieta nie bedzie super-blysku ale gosci tez nie bedzie zadnych wiec trudno.Za to tydzien po swietach maz ma odgornie wolne wiec bedziemy ciezko pracowac zeby wszystko przygotowac.

eklerka ja przy pierwszym od razu miałam pampers rozm 2, 1 dostałam w prezencie to w domu zużyłam, ale młody się urodził 3800, a teraz byłam u brata i jemu się urodziło 2940 i 1 za duże :szok: zakładają jakieś 0 dla wcześniaków, więc chyba spróbuj oszacować wagę dziecka, niby teraz tyje 200-300 gram tygodniowo....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry