reklama

Maj 2013 :):)

ullana ale akcję mieliście! oby wszystko było dobrze!!!

noirel mój lekarz ma trochę inne podejście a jak już kiedyś pisałam bardzo mu ufam. on mówi że wymazy, posiewy nie zawsze wykazują wszystkie bakterie telenowe czy beztlenowe (nie pamiętam) i jak coś złapię to dla powstrzymania skurczów może być już za późno (a wiem to z autopsji= ostatnia ciąża!) dlatego uznaliśmy że dla osiągnięcia możliwoe bezpiecznego momentu a tym etapie jazda na macmirorze to po prostu mniejsze zło. zobacz że ze szpitala mnie wypisali ze stanem zapalnym mimo iż mówili że wszystkie wyniki są dobre!!

reklama
Antykoncepcyjnie chyba sie zdecyduje na zastrzyki.Jeden zastrzyk na 3 miesiace(wrrrr...nienawidze igiel!) i spokoj.A po przebiegu obecnej ciazy nastepnej nie zaplanuje na pewno szybciej niz za 5-8lat.O ile w ogole zdecyduje sie na trojke :-D Spirala mnie tez przeraza.A najgorsze,ze mam 2 kolezanki,ktore z wkladka doczekaly sie kolejnego potomka...Wiem ze to jest margines bledu!Ale nie znam zbyt wielu dziewczyn z wkladkami a 2 zaszly w ciaze!To juz dla mnie nie brzmi wiarygodnie...niestety....

Jeszcze tylko dzisiaj,jutro i od piatku zaczynamy swieeeeeta! :-D W piatek moja przyjaciolka przyjezdza do nas juz rano i bedziemy z Mloda przygotowywac kurczaki z welny.Wieczorem do naszych kochanych sasiadow na ryby.W sobote wiadomo-pisanki,koszyczek i gotowanie.A w niedziele do mamuni na swiateczne sniadanie.I ja mam zrobic ledwie "tyle ile czuje sie na silach".

Zastanawialam sie ostatnio jak z tym lanym poniedzialkiem bedzie w Polsce?Mam wizje przepelnionych szpitali,epidemii zapalenia pluc a w najlepszym razie tygodniowych kolejek do lekarzy z grypa i przeziebieniem...:sorry: Wiem-glupek ze mnie.Ale jak sobie wyobrazacie w tym roku smigusa-dyngusa?

Doczytalam-Ullana ale mieliscie jazde!I jeszcze ospa...Ja zawsze mowie,ze nieszczescia nie chodza parami tylko raczej stadami...:dry: Duzo zdrowka dla calej rodziny!

Ostatnia edycja:
Ullana współczuję strasznie!!! oby już teraz wszystko dobrze było!!!

łłłaaaaa nacisnęłam na cycka i leci BIAŁE,a już się bałam że jakieś puste je mam :szok:ale już więcej nie naciskam żeby skurczy nie prowokować

znalazłam o sałata lodowa, jest wyjątkowo krucha i delikatna. Doskonale komponuje się zarówno z owocami, jak i dodatkami mięsnymi czy nabiałem. Co najważniejsze, jest bardzo praktyczna, można ją przechowywać w lodówce nawet ponad tydzień! Niestety, jej popularność nie idzie w parze z wartością odżywczą, sałata lodowa jest uboga w składniki odżywcze.

a o reszcie średnio to samo jest napisane,mają witaminy,ale nie ma która najzdrowsza

Ostatnia edycja:
Noirel witaj w klubie krówek :D

Ullana jakie przeżycia koszmarne:szok: i jeszcze ta ospa na dokładkę...
Mam nadzieję, że już takich akcji nie będziecie przechodzili...

Ja też znam dziewczynę, która mając wkładkę zaszła...

Hej, hej

Ullana-teraz to juz zycze tylko spokoju, daj znac co z mezem. Mam nadzieje, ze ospa Ciebie nie dopadnie

Kartagina-gratuluje rehabilitacji

Moja bratowa, ktora bedzie sierpniowka 2013 tez ze spirala chodzila :-)
A ja jeszcze nie myslalam o antykoncepcji...okaze sie.

i ja znam mamę po spirali:nerd: ja to spirali się boję,ledwo zniosłam założenie pessaru:-D gumki odpadają,już nie o wygodę chodzi ale o atmosferę...albo te pigułki,albo ten zastrzyk...

melduję że wróciłam ale odpadam i nadal mnie trochę nie będzie bo porządki poremontowe czekają
Nie mam szans doczytać ale widzę że wszystkie w dwu(trzy)pakach więc pod kontrolą
Pozdrawiam

i ja znam mamę po spirali:nerd: ja to spirali się boję,ledwo zniosłam założenie pessaru:-D gumki odpadają,już nie o wygodę chodzi ale o atmosferę...albo te pigułki,albo ten zastrzyk...
u mnie podobnie, gumek nie znosze, musze jeszcze tylko dokladniej poczytac i porozmawiac z lekarzem o zastrzyku, w razie gdyby organizm zle na niego zareagowal to juz jest na te klolejne 3 miesiace i nie wiem co robia gdyby cosa bylo nie tak wtedy, tabletki poprostu odstawic mozna a zastrzyk jak juz dany to jest... bede musiala dopytac

Kartagina- wiem co mialas na mysli piszac o wczesniakach i o naszym etapie ciazy, tez juz troche mi lepiej jak pomysle ze jutro 34 :) ciesze sie ze udalo sie wam dostac na te dwa turnusy z synkiem

Mdla- jakie swieta ? u mnie swieta w tym roku wypadaja z kalendarza, tylko troche atrakcji dla malego zrobie a tak to zwykly dluzszy wekend w ktorym musze kuc do egzaminu w nastepny piatek :) zreszta przy tej pogodzie to nawet nie chce mi sie myslec o swietach :)

ullana- wspolczuje przejsc

reklama
ullana kurcze ale mieliście fatalne przeżycia, współczuję, daj znać jak tam mąż i córka się miewają.
O matko już 13:30 kiedy to zleciało, a ja nic jeszcze dzisiaj nie zrobiłam, a tyyyle w planach miałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry