kartagina
Fanka BB :)
ullana ale akcję mieliście! oby wszystko było dobrze!!!
noirel mój lekarz ma trochę inne podejście a jak już kiedyś pisałam bardzo mu ufam. on mówi że wymazy, posiewy nie zawsze wykazują wszystkie bakterie telenowe czy beztlenowe (nie pamiętam) i jak coś złapię to dla powstrzymania skurczów może być już za późno (a wiem to z autopsji= ostatnia ciąża!) dlatego uznaliśmy że dla osiągnięcia możliwoe bezpiecznego momentu a tym etapie jazda na macmirorze to po prostu mniejsze zło. zobacz że ze szpitala mnie wypisali ze stanem zapalnym mimo iż mówili że wszystkie wyniki są dobre!!
noirel mój lekarz ma trochę inne podejście a jak już kiedyś pisałam bardzo mu ufam. on mówi że wymazy, posiewy nie zawsze wykazują wszystkie bakterie telenowe czy beztlenowe (nie pamiętam) i jak coś złapię to dla powstrzymania skurczów może być już za późno (a wiem to z autopsji= ostatnia ciąża!) dlatego uznaliśmy że dla osiągnięcia możliwoe bezpiecznego momentu a tym etapie jazda na macmirorze to po prostu mniejsze zło. zobacz że ze szpitala mnie wypisali ze stanem zapalnym mimo iż mówili że wszystkie wyniki są dobre!!
Spirala mnie tez przeraza.A najgorsze,ze mam 2 kolezanki,ktore z wkladka doczekaly sie kolejnego potomka...Wiem ze to jest margines bledu!Ale nie znam zbyt wielu dziewczyn z wkladkami a 2 zaszly w ciaze!To juz dla mnie nie brzmi wiarygodnie...niestety....
Wiem-glupek ze mnie.Ale jak sobie wyobrazacie w tym roku smigusa-dyngusa?
Duzo zdrowka dla calej rodziny!
ale już więcej nie naciskam żeby skurczy nie prowokować
ja to spirali się boję,ledwo zniosłam założenie pessaru