Hejo już jestem... Wróciłem.z zakupów kupiłam rozmiar 2 (3-6kg). Jedynki (2,5-5) były by za małe przypomniałam sobie z Michałem jak to było, gdy kupiłam 1 on urodził się z waga 4 kg i były ledwo, ledwo... Teraz będzie jej wygodnie przynajmniej

Ogólnie to i tak jeszcze wszystkiego nie kupiłam miałam zbyt mało kasy ;( za mieszkanie wczoraj w ciul kasy zaplacilam i teraz musimy trochę oszczedniej. Wanienki też nie mam dla małej, w polsce mam wszystko po Michalku, a tu w UK muszę całą wyprawę od nowa robić....
Co do antykoncepcji to ja będę zakładać spiralę na 5 lat.. Też nie chce już więcej dzieci chyba ze po 30 coś mi odbije ale wątpię... Jestem za młoda na wychowywanie tylko dzieci. Chce jeszcze skończyć studia i iść do dobrej pracy zrobić kursy, chce jakoś się realizować... a nie tylko dzieci. Michaś był niespodzianka, a ta ciążą była planowana bo chciałam by nie był sam gdy ja będę się uczyć i pracować. Muszę jeszcze poczekać ze 3 lata bym zaczęła myśleć o sobie w końcu mam dopiero 22 lata
Kartagina - super wieści GRATULACJE na pewno w ciul kasy na rehabilitacje idzie dla Dominiczka ale co tam z kasy jak dziecku się polepsza

) to jest najważniejsze. Zdrowia wam życzę i trzymam za was &&&
Cytrynka - ja też uwielbiam wszystkie sałatki szczególnie warstwowa kebab albo coś z feta

))))
Ullana - no to łaśnie.... współczuję i zdrowka!
Jak to dobrze ze obiadu nie muszę robić MOJA KOCHANA MAMUŚKA WYSŁAŁA NAM PACZKĘ a w niej pierogi ruskie i z kapusta, bigos, gołabki...i takie paszteciki pieczone przez mojego tate z mięsa mielonego oraz 3 weki Hehe ale mi dobrze

)) a druga paczka z samymi ciuszkami dla małej i z książką dla michala

fajna mam mamę nie? xD