reklama

Maj 2013 :):)

wróciłam i znowu się napycham ;) dziś dzień dla mnie więc maseczka zaaplikowana, sesja depilacyjna odbyta, a niedługo wpada fryzjerka walczyć z moją szopą. Poza tym pisze liste zakupów na piątek i próbuje ogarnąć świąteczne menu. Chce upiec sernik (haha ja chcę upiec) zrobić żurek z jajkiem i kiełbasą i może sałatkę ziemniaczaną z jajcem.... I w sumie nie wiem co jeszcze :> jakieś pomysły?

reklama
ullana zdrówka dla męża i córci :*
kartagina gratuluję turnusów :) ps. Łeba to moje ukochane miasteczko nad morzem, co roku tam wracam :)

co do antykoncepcji to ja przed ciążą używałam krążków i chciałabym do nich wrócić, tylko nie wiem czy można jak się karmi cycuszkiem..

można liczyć na to że jak się karmi to nie powinno się zajść:) ale ja znam co najmniej 5 osób którym się to nie sprawdziło!:) i nigdy nie wiesz kiedy pierwsza owulacja będzie!!:-)
boszszsz... dziewczyny wy takie zadbane, paznokcie, włosy, skóra..... jakbyście mnie zobaczyły!! nic mi się nie chce... normalnie nic! mogłabym sobie chociaż hennę zrobić na brwi, znów trzeba się ogolić ale pipki pewnie kolejny raz nie tknę ( a niech sobie radzą w szpitalu w razie potrzeby) to leżenie mnie wykańcza...

citrus zapisałam się do twojego klubu- było dobrze i znów zaparcia.. a słodycze przecież odstawiłam!!! kurna...

pociesza mnie tylko fakt że święta zawsze szybko mijają i doliczy się kolejny tydzień na liczniku:-)

kessy Łeba to chyba nie jest za duża? cieszę się że M się zadeklarował do wyjazdu, on generalnie nigdy nie wyjeżdżał na rehab z małym, nawet do miasta a teraz przez tą ciążę tak się poczuwa że aż mnie to cieszy! pozna uroki ciągłego ćwiczenia małego:) z resztą przed porodem (albo po:-)) przyda mu się taki wyjazd z małym, i ja odpocznę!

dziś spaghetti- danie jak znalazł na zaparcia!!!!!:wściekła/y:

można liczyć na to że jak się karmi to nie powinno się zajść:) ale ja znam co najmniej 5 osób którym się to nie sprawdziło!:) i nigdy nie wiesz kiedy pierwsza owulacja będzie!!:-)
Właśnie dlatego nie można na to liczyć, bo to najbardziej błędne myślenie. Przy karmieniu piersią można zupełnie normalnie zajść w ciążę.

Sembo wrzuć przepis na sałatkę ziemniaczaną,ja strasznie lubię :-)

Łeba jest super,tylko dużo ludzi,w zeszłym roku byłam z dziećmi na wydmach i w labiryncie z tui:-)

Hejo już jestem... Wróciłem.z zakupów kupiłam rozmiar 2 (3-6kg). Jedynki (2,5-5) były by za małe przypomniałam sobie z Michałem jak to było, gdy kupiłam 1 on urodził się z waga 4 kg i były ledwo, ledwo... Teraz będzie jej wygodnie przynajmniej ;) Ogólnie to i tak jeszcze wszystkiego nie kupiłam miałam zbyt mało kasy ;( za mieszkanie wczoraj w ciul kasy zaplacilam i teraz musimy trochę oszczedniej. Wanienki też nie mam dla małej, w polsce mam wszystko po Michalku, a tu w UK muszę całą wyprawę od nowa robić....

Co do antykoncepcji to ja będę zakładać spiralę na 5 lat.. Też nie chce już więcej dzieci chyba ze po 30 coś mi odbije ale wątpię... Jestem za młoda na wychowywanie tylko dzieci. Chce jeszcze skończyć studia i iść do dobrej pracy zrobić kursy, chce jakoś się realizować... a nie tylko dzieci. Michaś był niespodzianka, a ta ciążą była planowana bo chciałam by nie był sam gdy ja będę się uczyć i pracować. Muszę jeszcze poczekać ze 3 lata bym zaczęła myśleć o sobie w końcu mam dopiero 22 lata;)

Kartagina - super wieści GRATULACJE na pewno w ciul kasy na rehabilitacje idzie dla Dominiczka ale co tam z kasy jak dziecku się polepsza ;)) to jest najważniejsze. Zdrowia wam życzę i trzymam za was &&&

Cytrynka - ja też uwielbiam wszystkie sałatki szczególnie warstwowa kebab albo coś z feta ;)))))

Ullana - no to łaśnie.... współczuję i zdrowka!

Jak to dobrze ze obiadu nie muszę robić MOJA KOCHANA MAMUŚKA WYSŁAŁA NAM PACZKĘ a w niej pierogi ruskie i z kapusta, bigos, gołabki...i takie paszteciki pieczone przez mojego tate z mięsa mielonego oraz 3 weki Hehe ale mi dobrze ;))) a druga paczka z samymi ciuszkami dla małej i z książką dla michala ;) fajna mam mamę nie? xD

Ostatnia edycja:
Kartagina jest to małe miasteczko, a po za sezonem naprawdę urokliwe :d
szczególnie teraz kiedy fajnie się "rozbudowało" jeśli chodzi o atrakcje.. w pobliżu park dinozaurów i fokarium :)

ooo tak Święta szybko miną ....i kolejny tydzień z głowy :-p O matko ależ bym zjadła spaghetti mniam mniam.

Mnie też coś bierze zły nastrój...chyba mi jakieś hormony świrują... Bo ani zakupy ani domowe spa ani czekolada nie pomaga. Przepraszam, że narzekam, ale może przez kilkanaście minut mi będzie lepiej ?;-)

Dziewczątka za 4 dni KWIECIEŃ ! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry