Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Coś strasznego. Co za pi*** najgorsze slowa się na usta cisną. 
citrus żadna bujda z tymi "wyrodnymi" matkami. osobiście jak urodziłąm synka to usłyszałam że NIE ZALEŻY MI NA DZIECKU BO JAKBY MI ZALEŻAŁO TO BYM SIĘ ZMOBILIZOWAŁA I MLEKO BY LECIAŁO!! wręcz krzyczały na mnie!!! przypominam że to był 26 tydzień, a ja tydzień leżałam w temperaturze i organizm nie produkował mleka bo walczył z infekcją!!! siedziałam po nocach w drgawkach po 2-3 godziny żeby 3ml mleka ściągnąć z trudem!!!
szpital nas oskarżał że przez nasze dziecko się zadłuża bo musi je karmić pozajelitowo a nie jest przystosowany!!! wielkie pretensje słyszałam codziennie jakby moją winą było że w szpitalu dostałam infekcji i urodziłam!!!!!!!!!!!!!!!!
Kosmos.
Dlatego chyba tostane przy wozku...A pozniej wsadze w nosidlo jak juz bedzie pewnie siedziec.
Jak sie "pogorszy" lub wystapi cokolwiek "innego" niz dotad to mam jechac do szpitala.Niech sprawdzaja.Jak minie-to tez dobrze.Jezeli jutro pozostanie bez zmian to w srode rano polozna przyjedzie i poda mi cos homeopatycznego na przyspieszenie porodu...:-) Najwazniejsze,ze z Mloda ok-ja ja dobrze czuje i wiem,ze sie rusza.