reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Sun trzymamy kciuki z całych sił!

U nas też upał! Posiedziałam w pracy z dziewczynami ze 4 godziny, ale co się dziwić stęskniłam się za towarzystwem. Nie wszystko niestety jest tak jakbym chciała, załatwiłam przed moim odejściem stażystkę żeby moja pracowinica miała do pomocy, ale niestety nowa dziewczyna jest całkiem do dupy, nic sama z siebie, zero inicjatywy!

Co do załatwiania swoich potrzeb przy porodzie, ja też się strasznie tego obawiam i przed będę prosiła o lewatywę, o ile wcześniej się nie wypróżnie. Moja położna mówi, że w tym szpitalu gdzie będę rodzić lewatywa jest na dzień dobry :tak:

Framama oczywiście dam znać... :-) Jutro zapewne wyjmą mi pessar i jakoś też się tego boję... tzn. bólu... zakładanie nic nie bolało... nawet nie wiedziałam kiedy mi to lekarka założyła... ale jakoś ściąganie mnie przeraża... No ale trzeba to wszystko przeżyć :-)

reklama
Sun7 3mam kciuki i MEGA zazdroszczę!!!

Framama my to jeszcze sporo czekania mamy co?:/

Ja dziś torbę wyprałam i najpóźniej jutro zamierzam ją spakować, niech leży gotowa do drogi....
Po wczorajszym złym samopoczuciu śladu nie ma! Na szczęście!
Dziś już poprałam, posprzątałam, byłam na zakupach, malowałam kratkę bluszczową na balkonie, umyłam okna w drzwiach balkonowych.... Wszystko oczywiście żółwim tempem ale się udało:) S dokończy w weekend:)

wow!!! KINGA gratulacjeeeee!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry