• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Czesc dziewczatka:-). Z gory przepraszam , ze dokladnie to ja Was nie nadrobie:-/.. Ja juz nie wiem jak sie nazywam. Moje dzieci daja czadu na zmiane. Krzycza na mnie po nocach:-D. Niech one juz rosna i ida na studia. NIA, kciukasy. NOELLE, musze poczytac o Twoim porodzie, ide tam tranzytem. CYTRYNKO, rodzic , biegiem. OLA, noc z koszmaru..witamy w klubie.

reklama
No robi się coraz ciekawiej, zobaczymy która następna, czyżby Citrus :-D

Kasienkadg to masz podobnie jak ja kibelek od rana i pobolewanie podbrzusza. Ale mi jakoś ustało, więc czuję, że kolejny dzień przetrwam bez ekscesów.

Kaja czyli dzieciaki szaleją na całego nie dadzą Mamuśce pospać ;-) Nie martw się czas zleci, później z chęcia byś wróciła do momentu jak byli niemowlakami.

OLA, moze nie na studia, ponioslo mnie troche.....
do pracy od razu, niech sie usamodzielnia..hahaha:-D

NOELLE, szlag.. Wspolczuje tych minut ciagnacych sie w godziny. Trauma. I mezowi tez, bo dla tych naszych chlopow to jeszcze bardziej traumatyczne przezycia.. Ale warto bylo, corcie macie PRZEPIEKNA, jak z okladki..w tej opasce, cudo:-)

ja szoruje łazienkę :D i teraz potrzebuje rady, mam na prysznicy taki osad biały od mydła itp i za pieron nie chce zejść, próbowałam płyn do szyb, cif, odtłuszczacz, cilit bang, a teraz nawet domestosem i dalej nic ;// Jakiś pomysł?

Ocet z ciepłą wodą :) nie ma nic lepszego ;-)

JA właśnie wróciłam ze spaceru :) byłam w szkole u dziewczyn i na poczcie ... boli mnie podbrzusze, jejuuuuuuuuu mam nadzieję, że się coś w końcu rozkręci :)

Kaja a Ty tak cały czas sama z dzieciokami??? czy może ktoś Ci pomaga????

Zapo współczuję nocki.

Ullana szkoda, że cc się nie udało. Trzymam &&&&&&&&&& żeby maluch jednak za bardzo nie urósł.

Sembo - perfekcyjna pani domu kiedys pokazywala ze na takie lazienkowe zabrudzenia dobry jest ocet - moczysz w nim wate i obkladasz brudne miejsca. Trzeba poczekac troche az zadziala (nie pamietam dokladnie ile, wiec lepiej zostawic niech troszke polezy). Moze pomoze;) Ja tak robilam wokol kranow, bo tam tez sie rozne dziwne rzeczy osadzaja;)

Kaja - ale wybiegasz w przyszlosc hehehehe :-)

Ja jakos bez sil jestem dzis... Mezowy wczoraj ogarnal chate, wiec mi zostalo prasowanie;) No i wypadalo by w koncu firanki powiesic :eek::eek: I moze posciel w sypialni zmienic... I zastanawiam sie co mlodemu na wyjscie ze szpitala przygotowac... Raz - w jakim rozmiarze:szok: Dwa - jak bardzo cieple:confused: Bo mezowy musi miec to pod nosem w razie czego:-p

Kasienkadg ja zapakowałam mu od razu w reklamówkę wszystko, coś jakby był upał i coś na chłodniejszą pogodę, nie waży ta reklamówka tony więc spokojnie ją doniesie:-) a wolę żeby on mi w rzeczach nie grzebał bo później tego nie ogarnę

reklama
Kamila - hehehe no wlasnie :-) Zreszta moj maz zielony pewnie nie wiedzial by kompletnie co ma wybrac z tej sterty :-D

Cytryna - bardziej sie postaraj i won na porodowke :-) Ja juz zapomnialam, ze wgl jakis zwrot mialam:dry:

Ja nie wiem co to za sens brac ten fenoterol jeszcze, skoro jutro koncze 37tydz a brzuch tak czy siak mi sie stawia:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry