reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczyny nierozpakowane- myslę, że nasze dzieciaczki czekają do pełni- pamietacie jak była poprzednio ile się rozsypało:)
U mnie brzuszek się napina ale nic wiecej. więc poród chyba jeszcze hoho = daleko:no:

reklama
dziewczyny a jak to jest z żółtaczką u dzieci? moje dzieci mają dosyć ciemną karnacje,jakieś geny w mojej rodzinie,nie chcieli nas wypuścić bo musieli zbadać czy Kacper na pewno nie ma żółtaczki,wyszło że nie ma i w sb wyszliśmy do domu,ale dziś mi się ten mój dzieciok jakiś żółty wydaję,czy to może być żółtaczka skoro w sb z krwi nic nie wyszło??Mały czuję się dobrze,tylko je i śpi,co chwila pielucha pełna w obie opcje:-)

w Warszawie grzmi i pada i ciemnooooo jest :szok:

Dwupaki - głowa do góry! Damy radę :-D Szkoda że oxy w aptece kupić nie można .... Same byśmy sobie wywołały i uparciuchy wygoniły :-p:-p:szok::szok:

Najbliższa pełnia 25 maja :tak:

dziewczyny a jak to jest z żółtaczką u dzieci? moje dzieci mają dosyć ciemną karnacje,jakieś geny w mojej rodzinie,nie chcieli nas wypuścić bo musieli zbadać czy Kacper na pewno nie ma żółtaczki,wyszło że nie ma i w sb wyszliśmy do domu,ale dziś mi się ten mój dzieciok jakiś żółty wydaję,czy to może być żółtaczka skoro w sb z krwi nic nie wyszło??Mały czuję się dobrze,tylko je i śpi,co chwila pielucha pełna w obie opcje:-)

Z tego co mi powiedziano w szpitalu zoltaczka ma swoje najwyzsze wartosci miedzy 5-8dniem mi kazano obserwowac mala czy nie zolknie jeszcze bardziej jesli bialko w oku bedzie zolte mala befzie apatyczna i caly czas spiaca kazano odwiedzic lekarza trzymam kciuki by u was obylo sie bez lekarzy

Jedyne co mnie pociesza to że mała ważyła dziś ok 3300g i lekarz powiedział że do kolosow nie należy, a 2 tyg temu ważyła 3170g . Moi chłopcy byli więksi więc pocieszam sie że może poród nie będzie taki straszny.
Jak do piątku nie urodze to na ktg mam jechać

Może być, że teraz dopiero żółtaczka wychodzi. Najlepiej do położnej lub lekarza iść i niech sprawdzą.

Jak mnie dziś łepetyna boli...

noirel, mój też jest ciemny i też po wyjściu ze szpitala przybrał nieco bardziej żółty kolor, ale i położna i pediatra stwierdziły że to fizjologiczny poziom. Spytaj na wizycie patronażowej

reklama
Noirel, u Mateusza też najsilniejsza była żółtaczka po wyjściu ze szpitala, aż pediatra nam kazała biegusiem robić bilirubinę. Warto sprawdzić :tak:

Do góry