Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja przed każdą wizytą się boję (zaliczyłam już 3) mimo że nie mam powodu. Takie już jesteśmy i tyleJa bylam wczesnie,widzialam pecherzyk i nie zaluje... chocby dlatego ze spokojniejsza jestem jak dostalam duphaston (mimo zaparc jakie mi zaserwowal)... a ze jutra sie boje? Coz... jakby to byla pierwsza wizyta,tak samo bym sie bala....
... mozę wieczorem sie uda... chociaż pewnie padne jak kawka o 21... mam nadzieje ze na wizytach wszystko OK. i wogole u wszystkich wszystko OK.
Ja bylam wczesnie,widzialam pecherzyk i nie zaluje... chocby dlatego ze spokojniejsza jestem jak dostalam duphaston (mimo zaparc jakie mi zaserwowal)... a ze jutra sie boje? Coz... jakby to byla pierwsza wizyta,tak samo bym sie bala....

ja przed każdą wizytą się boję (zaliczyłam już 3) mimo że nie mam powodu. Takie już jesteśmy i tyle
Kupujecie już coś dla swoich pociech? Tak się zastanawiam jak to wszystko ładnie rozłożyć żeby nie odczuć tego tak mocno finansowo.