ewcia.83
Fanka BB :)
Ooo leskowa dzięki za Twój głos dla równowagi, bo chyba się za bardzo nakrecilysmy na to usypianie.
Mój dzidzic tez dopiero co poszedl na drzemke. Uspilam bez cyca...metoda na grzechotke
Wcześniej jak spal w huśtawce i nie mógł zasnąć to mu tym grzechotalam i w mig zasypial wiec pomyslalam ze w lozeczku tez podziala. Troche poplakal a ja z tą grzechotka wygladalam jak indianiec tańczący rytualny taniec nad lozeczkiem
no ale zasnal. Zobaczymy na jak dlugo. Pranie rozwiesilam i dwa lyki kawy wypilam czyli juz dluzej niż ostatnio 
Cycoholik wpadl mi do glowy z rana
Ormianka ja jezdze w spacerniaku juz dlugo. Najpierw w parasolce, duza czeka na sniegi i zimę. Jakoś mi z nią nieporecznie póki co.
Ubieram malego wcale nie tak grubo. Na razie wciaz na plusie. Kiedy stwierdzilam ze h&mowy kombinezon-niedzwiadek to juz za malo kupilam jako przejsciowke używany ala narciarski. Ortalion+polar. Wkladam mu pod to body i rajstopki i czasem mam wrazenie ze nawet mu za gorąco.
Jak będą mrozy będziemy radzić sie kooski
Kooska mówiłaś o welnianych rajstopach u was na norweskie mrozy...moze bys sie zajela eksportem. Ja sie chętnie zapisze
A tak z ciekawości ile tam kosztuja Babybjorny, bo to chyba tamtejsza firma. Też takie drogie jak w PL?
Mój dzidzic tez dopiero co poszedl na drzemke. Uspilam bez cyca...metoda na grzechotke
Cycoholik wpadl mi do glowy z rana
Ormianka ja jezdze w spacerniaku juz dlugo. Najpierw w parasolce, duza czeka na sniegi i zimę. Jakoś mi z nią nieporecznie póki co.
Ubieram malego wcale nie tak grubo. Na razie wciaz na plusie. Kiedy stwierdzilam ze h&mowy kombinezon-niedzwiadek to juz za malo kupilam jako przejsciowke używany ala narciarski. Ortalion+polar. Wkladam mu pod to body i rajstopki i czasem mam wrazenie ze nawet mu za gorąco.
Jak będą mrozy będziemy radzić sie kooski
Kooska mówiłaś o welnianych rajstopach u was na norweskie mrozy...moze bys sie zajela eksportem. Ja sie chętnie zapisze
Ostatnia edycja: