reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Cytrynko można, oj można. Ja mam wręcz takie napady. Np marzę o brzoskwini i chodzę i wysyłam chłopa. A jak ją powącham to ble. Reaguję na zapachy, które wcześniej były ok.

Nie życzę ci tego, bo to naprawdę nic przyjemnego...

reklama
ja juz tez jestem w domku, właśnie rośnie ciasto na pizze a ja od razu siup przed komputer :-p

O szty wredoto. Aleś mi ochoty na pizze narobiła. Wrrr....ale ja dopiero jutro mogę zakupy zrobić, bo mieszkam na zadup...i muszę extra jechać.:-D

Prosze linki do przeslodkich filmikow:)

ciaza,noworodek - misiasi - Chomikuj.pl

A ja zaliczylam pierwsze wymioty nawet obiadu nie zjadlam nie mam ochoty....

Dziękuje serduszko :*
Kurde mam nadzieję ,że i w tej ciąży nie będę chawcić. Z Jankiem mnie tylko muliło.

Mam nadzieje ze tam beda :-) poki co @ nie ma i nie nadchodzi.... mam nadzieje ze sie udalo. jesli nie to biore sie do roboty moze na 30 maja sie zalapie :-D

Nawet nie kracz!!!. Na bank te dwie kreski zobaczysz we wtorek.

Cześć kobiety!
Dołączam się do Was (jeśli mogę). Termin mam na ok. 11 maja. To moja 3 ciąża , ale bejbe mam na razie jedno.

Citrus, czytałam kiedyś Twojego bloga o odchudzaniu :-)

Witamy, witamy. Nick zajebisty :-D

Małpo wstrętna miesiączkowa, idź sobie w piz** i nie przychodź aż do czerwca albo lipca nawet

:-D - to mój apel! Brzuch mnie jednak ciągnie, kłuje, rozpycha, bąbelkuje, pobolewa, W. patrzy, jakbym zmysły postradała, bo jak podesrana biegam do kibla co osiemnaście minut i sprawdzam, czy aby wszystko w porządku. Dopóki nie zobaczę dwóch tłustych kresek, nie uspokoję się :dry:

Zapominajka, ciasto drożdżowe potrzebuje ciepła do wyrośnięcia. I niezbyt gorącej wody/mleka do zaczynu - zbyt wysoka temperatura zabija drożdże i hamuje ich rośnięcie. Próbowałaś robić kiedyś zwykłe ciasto drożdżowe na słodko? Znam doskonały przepis, który zawsze się udaje. Mogę Ci podać link, ale mój sposób robienia się różni - dwukrotnie robiłam po swojemu i wyszło IDEALNIE! Pięknie rośnie (w miarę możliwości stawiam w słońcu), można dodać odrobinkę owoców, dużo kruszonki... Pysznochy! Za pizzą z kolei nie przepadam :-(

Oszqrde (wybitny nick!), a skąd wiesz, że ja to ja? :D

Kochana , twój apel mnie powalił na łopatki:-) To i ja się do niego dołączam :happy2:

Zapominajka - ciasto musi mieć cieplutko, jak już grzeją kaloryfery to miskę przykrytą ściereczką zostawiam bezpośrednio na kaloryferze, w okresie kiedy nie grzeją to daje miskę na pierwszym palniku a na dole grzeje mi się piekarnik i ciepło leci. Zawsze ładnie rośnie. Drożdże spokojnie używaj te instant.

Oszqrde - tylko mdłosci albo aż mdłości :-D

a mnie przy tej pizzy tak strasznie zmuiło od zapachu pieczarek a później jak się sztachnełam bazylią i oregano. Dwa razy leciałam do ubikacji. teraz wyglądam tak :baffled:

A nie mam przekonania do drożdży innych niż w kostce

Citrus napewno skorzystam z Twoich przepisow ale jak apetyt wroci:)

Oszqurde super nik:) witamy

Emalia ale powiem ci ze potem jest spokoj ulga nie ciagnie a filmiki naprawde fajne:)

jest mi tak okropnie strasznie niedobrze że aż mi się płakać chce :-( ... mąż się objadł i poszedł spać a ja siedzę sobie i się męczę :-(

:-D A ja kiedyś przypadkowo użyłam przeterminowanych o ponad pół roku drożdży instant i wszystko mi pięknie wyrosło. OBŁĘD!

reklama
Moje marzenia mozna sposcic razem z woda w klozecie. wlasnie dostalam @.... trzymam kciuki za was wszystkie... oczekujace i te zafasolkowane.... narazie nie bede sie udzielac, musze odchorowac... ale czytac bede... i liste zrobie jak obiecalam. powodzenia kochane i dziekuje. trzymajcie kciuki zebym byla czerwcowka....

Do góry