reklama

Maj 2013 :):)

Evi zdrówka dla Milenki.
Ta płyta to chyba z gatunku gratisow do gazety albo cos bo nikt mi tam prezentów specjalnie by nie kupował. Jest napisane że to jej pierwsza autorska płyta.Ma dwa treningi skalpel II i szok trening :D
Ja do sportu nic nie mam bo cała młodość uprawialam coś mniej lub bardziej zawodowo :) Dlatego teraz moj organizm potrzebowalby chyba kilku szok treningów pod rząd żeby go ruszyło.

Mój dziec odkryl że ma język. Smiga calyczas z jezorem na wierzchu :)

reklama
Evi zdrówka dla młodej, Kooska nie martw się mój też coś ostatnio z cyca by nie schodził...ale chociaż kasze dodatkowo na noc zjada...
Ewcia..mój ma to samo z tym jęzorem...boje się żeby jakiś pleśniawek nie dostał bo jezorem wszystko bada i liże i wypycha cały czas za buzie..aż broda czerwona...

Czesc :-) ) kooska ale u Ciebie bialo! Pieknie:-)
Ja od 4 dni siedze w domu. W czwartek mnie przewialo wiec wolalam sie bardxoej nie przeziebic a dzisiaj prawie 10 stopni! Ale deszcz i tez mi sie nie chce , za to wpadla sasiadka z coreczka :-)

W tym roku kupilam wszystkim dzieciom prezenty edukacyjne w ksiegarni i internetowej:-) jeszcze musze kupic cos mamie a mezowi chyba krawat i juz :-)
Moj maz jest zabawny. Wpadl na pomysl zeby kupic swoim rodzicom walizke nz kolkach, zagadal z siostra czy moze wspolnie ja kupimy. Siostra sie zgodzila. Wieczorem mowie do niego ze musi sie pospieszyc ze znalezieniem tej walizki w necie a on ,,ja? myslalem ze ty ja znamdziesz, moglabys w wolnej chwili znalezc'' hahaha dobre co?! Oczywiscie nie ze mna te numery, dosc ze kupume wszystkie inne prezenty np.dzieciom.

Ide gotowac zupke

Ja mam dzisiaj jakis dziwny dzien. Z niczym nie mogę zdążyć caly rytm poprzestawiany. Mlody wlasnie ma 3 drzemke ciekawe co nedzie w nocy:/
Evi zdrówka dla malutkiej
Kooska nie martw sie że mleko to za malo, bo to podstawa a wszystkie inne posilki to na razie tylko uzupelnienie. Wojtek tez ciagle na cycu wisi chyba na zime tłuszczyk gromadzi;)

dobrze wiedziec, ze nie jestem jedyna z tym ciaglym cyckowaniem. udalo mi sie ja przetrzymac 3 godzinki, dalam kaszke i nawet zjadla, ale dwie lyzki tylko. nawet nie chciala popic mleczkiem. moze ona ma taki malutki zoladeczek, ze je po troszku, ale za to czesciej...
ormianka, u mnie tez wlasnie drzemka i pewnie noc bedzie nieprzespana...
nosze ja prawie caly dzien w nosidelku, bo marudnik okropny. nie dala sie odlozyc na 5 sekund... teraz tez spi na mnie. o co chodzi... skok jakis?

Moj tez spi, tez 3 dzemka, zawsze sa 2.... I marudny...ale mecza go zeby...bo biedny az sie wgryza w lozeszko, i nie chce jesc nic cieplego....kiedy mu wyjdzie choc jeden..

Dziecię śpi.
U mnie dla odmiany cycek jest be. Pewnie w nocy sobie odbije.
Ewcia dobrze, że odkrył język. Filip odkrył swojego ptaszka. Ciągnie, szarpie. Tylko pieluszkę zdejmę już łapsko leci.
Evi jak tam po lekarzu?

A to ptaszek u nas juz daaawno odkryty. To samo...zdejmiesz pieluszke a on cap i mietosi i widać że mu to sprawia przyjemność :) Mycie ptaszka przez mamę też lubi :D sodoma i gomora :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry