leskowa
Zaangażowana w BB
Wiolonczela Hehe - coś w tym jest
że niby przy trzecim takie wyluzowane będziemy
Ostatnio zarzadzilam babskie weekendy, ale moja córka w weekend ma matkę gdzieś, bo wtedy musi się ojcem swym nacieszyć.... Chciałam ją zabrać do kina, tylko my dwie , ona woli z tatą isc, bo jak mówi tata ma dla niej tak mało czasu .... Mam nadzieję, że jej to minie. Jest mi przykro, bo naprawdę staram się poświęcić jej tyle czasu ile tylko daje rade. Tylko że nie ma go już tyle, ile było przed urodzeniem się Antka....
Z drugiej strony przewrazliwiona jestem co do dziecięcych chorób i boję się ze moze faktycznie ten brzuch ja boli i może coś nie tak... Muszę do jakiegoś dobrego radiologa na usg się z nią umówić
Ostatnio zarzadzilam babskie weekendy, ale moja córka w weekend ma matkę gdzieś, bo wtedy musi się ojcem swym nacieszyć.... Chciałam ją zabrać do kina, tylko my dwie , ona woli z tatą isc, bo jak mówi tata ma dla niej tak mało czasu .... Mam nadzieję, że jej to minie. Jest mi przykro, bo naprawdę staram się poświęcić jej tyle czasu ile tylko daje rade. Tylko że nie ma go już tyle, ile było przed urodzeniem się Antka....
Z drugiej strony przewrazliwiona jestem co do dziecięcych chorób i boję się ze moze faktycznie ten brzuch ja boli i może coś nie tak... Muszę do jakiegoś dobrego radiologa na usg się z nią umówić

Poza tym jeczy i probuje wymuszac wszystko placzem.Zwlaszcza po wizycie u babci.Wiec ja wzielam ostatnio na powazna rozmowe(skapitulowalam-za mame moja jej nie wychowam!) i powiedzialam jej,ze musi w koncu zrozumiec,ze fakt iz te jej jeki dzialaja u babci nie znaczy,ze beda dzialac w domu.Ale generalnie od kiedy odeslalam mlodziezy do wlasnych lozek to i tak spokojniejsza jestem i mniej sie dre.Ale czasami czlowiek musi....inaczej sie udusi
ale brak czasu no i zaraz swieta
Nasze dzieciaczki zobacza pierwsza choine ;-) moj syn jak byl taki maly to sciagal babki zobaczymy co teraz bedzie ... koncze bo Dori tu wyje i chce mi moje rece grysc zeby ...brak ..czekamy marudzi strasznie szok pozdrawiam was ...