hej Kobietki
u nas dzien prawie jak kazdy inny...no moze wiecej odpoczelam, bo P. zajmuje sie maluchami w weekendy
Jutro mamy gosci wiec troche poszalalam w kuchni dla rozrywki
Tomek ma juz prawie 8 zębów
Na dole 4 juz bardzo widoczne, a na gorze do tej pory widzialam dwojke i jedynke lewe, a dzis juz zobaczylam przebita dwojke i kreske biala na jedynce, wiec bedzie lada dzien
U Izabeli zatrzymalo sie... na dole obie jedynki, a na gorze jedynka i dwojka lewe i tyle....nastepnych nie widac jeszcze
Nocki jak nocki, moglyby byc lepsze, ale ogolnie nie sa najgorsze (niektorzy maja gorzej)
Z Ania zrobilysmy laurke dla babci, przed nami do zrobienia jeszcze dla drugiej babci i dziadka, ale do nich nie wiem kiedy pojedziemy.
u nas dzien prawie jak kazdy inny...no moze wiecej odpoczelam, bo P. zajmuje sie maluchami w weekendy
Jutro mamy gosci wiec troche poszalalam w kuchni dla rozrywki
Tomek ma juz prawie 8 zębów
Na dole 4 juz bardzo widoczne, a na gorze do tej pory widzialam dwojke i jedynke lewe, a dzis juz zobaczylam przebita dwojke i kreske biala na jedynce, wiec bedzie lada dzienU Izabeli zatrzymalo sie... na dole obie jedynki, a na gorze jedynka i dwojka lewe i tyle....nastepnych nie widac jeszcze
Nocki jak nocki, moglyby byc lepsze, ale ogolnie nie sa najgorsze (niektorzy maja gorzej)
Z Ania zrobilysmy laurke dla babci, przed nami do zrobienia jeszcze dla drugiej babci i dziadka, ale do nich nie wiem kiedy pojedziemy.
Cale szczescie mam 2 wesole,radosne sloneczka w domu i na pewno nie pozwola mi sie nudzic
Chociaz moze troche bym chciala?W domu znow sajgon....Jakos po weekendzie zawsze sprzatam do wtorku!a co bedzie jak do pracy wroce?! to kto bedzie sprzatal?!Tu tez musza zajsc zmiany! :-)
Bedezie dobrze.Nie dzis,nie jutro...ale za to za tydzien juz bedzie super!