reklama

Maj 2013 :):)

Hm... Wojtek wypija z litr wody z sokiem... i dwie butle mleka. Jak bylo goraco to tylko pil, nawet niechcial jesc. No tak tylko on niekapkow nie uznaje, tez zlapie lyka lub dwa i koniec. Cos mi sie wydaje, ze butla sie do tego przyczynia. Jak mu zmieniłam smoczek na 1 to wypił tylko połowę:/

reklama
Witajcie, czekam na słońce, codziennie pada, nic mi się nie chce przez to.
Ja z rodzicami mam świetny kontakt, mimo tego, ze wyprowadzilam się z domu jak mialam niecałe 20 lat. Zawsze akceptowali moje wybory i decyzje, mimo że nie wszystkie były dla nich łatwe. Mieszkają 100 km ode mnie i uważam, że to świetna odległość. Za daleko by wpadali codziennie i blisko by byli wtedy kiedy są potrzebni. Dzwonią codziennie do małej, przyjeżdżają ją odwiedzać, są w niej zakochani:-) widać ta dziadkowa miłość na każdym kroku, zwłaszcza, że mała jest ich pierwszą i jedyną wnuczką. Rozpuscili by ją strasznie, ale takie prawo dziadków i im pozwalam w granicach rozsądku.
Co do picia to moja też wypija ok.litra wody z soczkiem, pije z bidonu, niekapkami gardzi

reklama
Cześć dziewczyny, nawet czasu nie mam by pisać za dużo się dzieje ciągle jakieś sprawy do załatwienia ,dziś byliśmy cały dzień na zakupach (sprzęty firmowe) wróciliśmy z 1,5 godz temu .

Camel - nie fajna sytuacja cóż czasem się zdarza zapomnieć kasy .

Ewcia widzę ,że ty ciągle w biegu tzn w ruchu podobnie jak ja

Filipiamama- no to wredne babsko z tej kobity nie dziwie się ,że masz takie nastawienie .

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry