reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja dziś dzień zabiegany: praca, odebrać małego z przedszkola, zakupy, gotowanie, dopiero zjedlismy i usiadlam wreszcie. A Adaskowi sie buzia nie zamyka:cały czas chce śpiewać i powtarzać kolory.
Brzuchola mi już wywalilo, spodnie ciazowe powyciagane i muszę pokolekcjonowac jakieś maskujace bluzki.W pracy jeszcze nie mówiłam, jakoś nie chce,sama nie wiem czemu.
Co do historii matki pijaco-palacej, to brak słów. Nie chce sie wierzyć, ze prawo w żaden sposób nie chroni dziecka nienarodzonego jeszcze. Powinni ja zamknąć w więzieniu bez dostępu do używek.
A swoją droga, slyszlyscie jakie zdjęcia wyplynely wczoraj z jednego z wrocławskich żlobkow? Aż łzy mi leciały jak oglądałam wczorajsza Uwagę.Jak można być tak okrutnym dla bezbronnych dzieci???

Wróciłam z wojaży i padło jestem.
Muszę wam powiedzieć, że też mnie trzęsie jak widzę laski w ciąży z alkoholem w łapce.
Zastanawia mnie jak to się dzieje, że ich znajomi nie reagują. Bo dla mnie to jest nie do pomyślenia.

Kora trzymam kciuki za mamę i jutrzejszą wizytę.

Oczywiście zrobiło się popołudnie i zaczęło mnie mulić :-(

Zastanawia mnie jak to się dzieje, że ich znajomi nie reagują. Bo dla mnie to jest nie do pomyślenia.

Reagują, reagują... tylko już nie mają innych pomysłów niż młotkiem w łeb, bo nic nie działa, żadne opowieści, filmy wizualicje pijanego maluszka w brzuszku krztuszącego się dymem itd.
Jak zaczęłam dzwonić po ludziach, to każdy próbował przetłumaczyć... w sumie około 50 osób, nie licząc lekarza i rodziców / rodziny... bo jej mąż był na tyle mądry że jej nie krył, tylko wprost powiedział lekarzowi, opier.. dostała, ale nie pomogło... zmieniła lekarza:wściekła/y:

Czesc pisze z komorki wiec krotko tylko
Wlasnie z synkiem zrobilismy zupke z dyni z grzankami pychotka maly dostal swoj nozyk-oczywiscie swoj nieostry-i kroil marchewke:-)
Im blizej piatku tym bardziej stresuje sie moim usg mam nadzieje ze wszystkp u baby ok
Milego wieczoru

reklama
Hej Laski! Wróciłam:) Cieszycie się??
Byłam dziś na wizycie zapraszam na odpowiedni wątek zaraz wszystko opiszę!
Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić.
Witam nowe Majóweczki:)
Miłego wieczoru
Opiszę wizytę i idę się rozpakować:)
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry